7/9/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε 4 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο Πασπαλά-Φαραζής”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με mail, μέχρι το μεσημέρι της 16/9.

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού υποδέχεται την  Έλλη Πασπαλά και τον Τάκη Φαραζή στο Κηποθέατρο Παπάγου, σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη σε αμερικανικά standards και όχι μόνο, αναβιώνοντας τη γοητεία μιας άλλης εποχής ταγμένης στο όνειρο του σήμερα!

Είκοσι χρόνια μετά από την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν οι δυο τους στη σκηνή,  η αισθαντική ερμηνεύτρια  και ο  δεξιοτέχνης της τζαζ,  «συνεργούν» σε ένα τελείως διαφορετικό πρόγραμμα από αυτό που μάς έχουν συνηθίσει.

Με τραγούδια όπως το  Somewhere over the RainbowMoonriver και  Broken Bicycles να ακούγονται δίπλα στο   Cry me a riverNature boy και  Someone to watch over me, δημιουργούν αλυσιδωτές εκρήξεις όπως μόνο αυτοί ξέρουν,  με όπλο τους μόνο μια φωνή κι ένα πιάνο και συμμάχους  τους τούς  Tom Waits, Van Morrison, Joni Mitchell, Leon Russell, Rufus Wainwright, Henry ManciniGeorge Gershwin και Cole Porter.

Η Έλλη Πασπαλά και ο Τάκης Φαραζής κλείνουν το μάτι στο μουσικό παρελθόν τους, δίνοντας ξανά ραντεβού μαζί του στις 16/9 στο Κηποθέατρο Παπάγου, σε ένα ταξίδι αναγέννησης μέσα από ήχους νοσταλγίας, με  όχημα πάντοτε το  ποδήλατο, προορισμό το φεγγάρι και διαδρομή το ουράνιο τόξο.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, Ώρα: 20.45
στο Κηποθέατρο Παπάγου (Οδός Κορυτσάς, 6η στάση)
Ταμείο Κηποθεάτρου Τηλ.: 210 6520412

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here