5/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με ένα video clip ευχαρίστησε η Avril Lavigne τους θαυμαστές της και ακόμα περισσότερο όσους παρακολούθησαν την παγκόσμια περιοδεία της που ολοκληρώθηκε στις 18 Φεβρουαρίου στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

Η “Black Star Tour” της Avril, ξεκίνησε στις 30 Απριλίου του 2001 από το Πεκίνο και πέρασε από Βόρεια Κορέα, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, Ταϊβάν, Μπαχάμες, ΗΠΑ, Βενεζουέλα, Περού, Χιλή Αργεντινή, Βραζιλία, Ιαπωνία, Ρωσία, Ιταλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία, Καναδά και Φιλιππίνες πριν ολοκληρωθεί στη Μαλαισία. Τις 60 περίπου συναυλίες που έδωσε η τραγουδίστρια παρακολούθησαν πολλές χιλιάδες κόσμου ανά την υφήλιο και η Avril θέλησε να τους «ανταποδώσει» ανεβάζοντας ένα νέο video clip στο διαδίκτυο. Η τραγουδίστρια έγραψε στο Twitter : “Αυτό είναι. Το ειδικό video για να σας ευχαριστήσω για μια υπέροχη Goodbye Lullaby χρονιά. Σας αγαπώ”.

Το clip έχει τον τίτλο “Goodbye” από το τραγούδι που περιέχεται στο τελευταίο της άλμπουμ και απόλυτα ταιριαστό για την ολοκλήρωση της τουρνέ, και το γύρισε ο φίλος της Mark Liddell στο Chateau Marmont του δυτικού Χόλιγουντ. Το clip περιέχει μια εισαγωγή από την Avril που εμφανίζεται συγκινημένη για το τέλος της περιοδείας και ευχαριστεί τους θαυμαστές της. Αυτό το κομμάτι μαγνητοσκοπήθηκε λίγα λεπτά πριν τη συναυλία της στη Μαλαισία.

Η Avril, με διάφορα ρούχα που τονίζουν τη θηλυκότητά της, από τζην μέχρι μαύρα εσώρουχα, τραγουδάει : “Αντίο, αντίο, πρέπει να φύγω. Και να σας αφήσω μόνους. Αλλά πάντα να ξέρετε ότι σας αγαπώ πολύ”. Χρησιμοποιεί ακόμα και περούκα, ενώ στο clip εμφανίζεται να ξυρίζει τα πόδια της με σαμπάνια! Η σέξι εικόνα της δεν συνάδει με το profile που είχε περάσει μέχρι τώρα, αλλά ίσως να αποτελεί και μια πρώτη προσπάθεια να υιοθετήσει μια πιο θηλυκή στάση.

Ίσως είναι περιττό να αναφέρουμε ότι το clip έχει «γράψει» περισσότερα από 2.000.000 views, ενώ ο αριθμός αυτός αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here