10/6/2013
Γράφει η Πέννυ Γέρου
Φωτογράφηση: Χαρά Γερασιμοπούλου
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Το περασμένο Σάββατο, 1 Ιουνίου, ήταν αφιερωμένο σε όλα τα trolls της Αθήνας. Το 3ο TrollFestival επέστρεψε στον τόπο του πρώτου “εγκλήματός” του, την Αρχιτεκτονική! Για ακόμη μια φορά, το Trollradio.gr απέδειξε την πραγματική του υποστήριξη στη rock εναλλακτική σκηνή της Ελλάδας και στους καλλιτέχνες της, ενώ αυτοί ανταπέδωσαν με τον πιο ζεστό τρόπο σε ένα festival που είχε… απ’ όλα!

Επειδή μιλάμε για μια γιορτή που κράτησε πάνω από 5 ώρες, καλύτερα να αρχίσουμε τη μικρή μας ανασκόπηση στο βράδυ του Σαββάτου…

troll_festival_2013 _pulse _004

Τη βραδιά άνοιξαν οι Pulse. Στις 20.00 ακριβώς, ένα νέο ελληνικό αγγλόφωνο rock συγκρότημα που ανακάλυψε και αγάπησε ο Trollradio.gr και το κοινό του από την πρώτη στιγμή. Ομολογώ πως τους άκουγα πρώτη φορά και πρόκειται για ένα αξιοπρεπέστατο, αμιγώς ανδρικό, group με rock εναλλακτικό ήχο. Ακούσαμε δικά τους τραγούδια, όπως “Confessions”, “Live your life”, “Carousel” και αφού κατέβηκαν από τη σκηνή, μίλησαν λίγο μαζί μας.

Music Corner: Πώς σας φάνηκε η πρώτη σας συμμετοχή στο Trollfestival;
Pulse.: Παρόλο που ήταν μικρή η παρουσία μας, νομίζουμε ότι ήταν πολύ ωραία. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τα παιδιά. Εδώ και ένα χρόνο, από τότε που ξεκινήσανε και τελειώσαμε κι εμείς με τον πρώτο δίσκο, ξεκινήσανε τα παιδιά να παίζουν κάποια κομμάτια και είχαμε μια επαφή με το Γιάννη Κουλουκάκο από τις αρχές του Σεπτέμβρη. Έκτοτε είμαστε σε πολύ ευχάριστη συχνή επαφή. Είχανε και αποκλειστική μετάδοση του Mind Inside. Εν ολίγοις, μικρό, αλλά πολύ καλό!

Music Corner: Τα κομμάτια που ακούσαμε επομένως συμπεριλαμβάνονται όλα στον πρώτο σας δίσκο.
Pulse.: Ναι, ο οποίος θα κυκλοφορήσει… άμεσα!

Music Corner: Ετοιμάζετε κάτι άλλο αυτόν τον καιρό;
Pulse.: Ετοιμάζουμε λίγο και το δεύτερο δίσκο. Έχουμε μια πρώτη επαφή με κάποιες ιδέες που είχαμε και τις μετατρέπουμε σιγά σιγά σε κομμάτια. Ο ήχος μας θα είναι αυτός που ακούσατε, αγγλόφωνο εναλλακτικό rock.

troll_festival_2013 _pulse _005

Music Corner: Είστε μια εξ ολοκλήρου αντρική μπάντα. Είστε όλοι φίλοι μεταξύ σας;
Pulse.: Είναι πολύ περίεργη η σχέση. Οι τρεις από μας ήμασταν παιδικοί φίλοι από πολύ παλιά, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Music Corner: Για το καλοκαίρι έχετε σχεδιάσει κάτι;
Pulse.: (όλοι με μια φωνή) Διακοπές! (γέλια) Να σου πούμε, κυνηγάμε να παίξουμε στο Νεστόριο/ Θέλαμε να παίξουμε και στο Ejekt μέσω του Redbull Bedroom Jam, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πήγαμε καλά, ήμασταν στην πεντάδα για δύο ή τρεις βδομάδες. Είχαμε και μια πρόταση – αυτό δεν το ξέρουν καν όλα τα μέλη του συγκροτήματος! (γέλια) – να παίξουμε στη Σάμο αρχές Αυγούστου, σε ένα τριήμερο festival που γίνεται εκεί. Επίσης, επειδή παντρεύουμε το μπασίστα μας και θα κάνει γαμήλιο ταξίδι στην Κρήτη, αποφασίσαμε να κλείσουμε μια super σουίτα… για τη γυναίκα του κι αυτός θα έρθει για πρόβες! (γέλια) Χωρίς πλάκα, θέλουμε να παίξουμε και κάποια live στην Κρήτη και περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη χρονιά για να αρχίσουμε εμφανίσεις και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η συζήτησή μας ήταν αρκετά μεγάλη κι από αυτά που σας μεταφέρω καταλαβαίνετε οτι πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη παρέα με πολύ χιούμορ και και πάντα διάθεση για χαβαλέ!

Οι Pulse. είναι οι:
Νίκος Βογιατζάκης – κιθάρα, ηχοληψία
Μιχάλης Μόσχος – κιθάρα
Γιάννης Σταυρακάκης – φωνητικά
Παύλος Μοναστηριώτης – ντραμς
Νίκος Μάρκου – μπάσο

Τη σκυτάλη στο festival πήρα ένας άλλος αγαπημένος καλλιτέχνης του Trollradio.gr, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης μαζί με τη μπάντα του. Κλασικός rock ήχος, σε πιο μελωδικό χαρακτήρα, αλλά και με κομμάτια περισσότερο εκρηκτικά. Κομμάτια που αγαπήθηκαν όπως “20 ζωές”, “Ξένη γη” και “Χτύπα το πιάνο”, αλλά και καινούργια, “Ostinato Rigore”, παρουσιάστηκαν στο Festival. Πάντα φιλικός και δεκτικός, μίλησε μαζί μας μετά την εμφάνισή του.

troll_festival_2013 _vaggelis_markantonis_010

Music Corner: Και για εσάς η πρώτη φορά στο TrollFestival, έτσι δεν είναι;
Βαγγέλης Μαρκαντώνης: Ναι, δεν έχω ξαναπαίξει στο TrollFestival. Έχω παίξει όμως στο πρώτο βράδυ από τις ωραίες ζωναντές εμφανίσεις που έκανε ο σταθμός στο καφέ Φάση. Είχα κάνει ποδαρικό τότε! Έχουμε όμως καλή σχέση με τα παιδιά και με το σταθμό γενικότερα. 

Music Corner: Και πώς σας φάνηκε; Το απολαύσατε;
Βαγγέλης Μαρκαντώνης: Αν και είμαι κρυωμένος, δεν έχει να κάνει. Καλύτερα να είμαι κρυωμένος και να’ μαι εδώ, παρά σπίτι!

Music Corner: Αυτή την περίοδο σε τι φάση σας βρίσκουμε;
Βαγγέλης Μαρκαντώνης: Μόλις τελειώσαμε ένα δίσκο με τη Joanna Drigo, που της έκανα την παραγωγή και ηχογράφησα και δύο τραγούδια. Ήταν ένα πολύ όμορφο επιστέγασμα για τη συνεργασία μας με τη Joanna, η οποία συνεχίζεται βέβαια. Επίσης, έβγαλα δύο καινούργια τραγούδια, το “Ostinato rigore” και το “Trainspotting”, τα οποία είναι προπομπός ενός δίσκου που θα κυκλοφορήσει λογικά το φθινόπωρο. Ξεκινάμε ηχογραφήσεις 17 Ιουνίου. Ο δίσκος θα έχει καινούργια τραγούδια και κάποιες επανεκτελέσεις τραγουδιών που είχαμε κάνει τότε με την “Ανοιχτή Θάλασσα”. Παράλληλα κάνω και κάποιες παραγωγές και ενορχηστρώσεις για κάποιους φίλους.

Music Corner: Το καλοκαίρι θα σας δούμε κάπου;
Βαγγέλης Μαρκαντώνης: Το καλοκαίρι, όπως λέει κι ένα πρόσφατο λαϊκό τραγούδι, ο καθένας το παλεύει όπως ξέρει και μπορεί. Το καλό είναι οτι προκύπτουν διάφορες συνεργασίες. Θα συμμετάσχω σε ένα σχήμα με το Μανώλη Φάμελλο, το Στάθη Δρογώση, το Νίκο Ζιώγαλα και τον Οδυσσέα Τσάκαλο. Θα κάνω και κάποια live μόνος μου, αλλά κυρίως θέλω να επικεντρωθώ στις ηχογραφήσεις του καινούργιου δίσκου.

troll_festival_2013 _vaggelis_markantonis_013

Music Corner: Οι τίτλοι των νέων σας τραγουδιών είναι ιδιαίτεροι πάντως…
Βαγγέλης Μαρκαντώνης: Στα live που κάνω λέω πάντα ιστορίες που συνοδεύουν τα τραγούδια μου. Οι περισσότερες δεν έχουν συμβεί στην πραγματικότητα, αλλά με κάποιο τρόπο είναι αληθινές. Πλέον φτιάχνω τίτλους, οι οποίοι με συνδέουν συναισθηματικά με το τραγούδι και στο δικό μυαλό δημιουργούν μια άλλη διάσταση του τραγουδιού. Το “Ostinato rigore” αναφέρεται σε ένα βιβλίο που διάβασα σε μια φάση της ζωής μου, κατά την οποία η ψυχολογία μου ήταν πολύ κοντά στη φάση που περιγράφεται στο βιβλίο. Κι έτσι το επέλεξα περισσότερο ενστικτωδώς. Το “Trainspotting” είναι κυρίως το ρεφραίν που λέει “Κοιτάω τα τρένα σαν πρεζάκι”, από τη γνωστή ταινία.

Το σχήμα που περιμέναμε με ανυπομονησία έκανε την εμφάνισή του μόλις μιάμιση ώρα περίπου μετά την έναρξη του Festival. Ήταν ο Χρήστος Θηβαίος και οι Mr. Highway Band! Το σχήμα – έκπληξη του χειμώνα ήταν παρόν και έκανε μια πραγματικά εκρηκτική εμφάνιση. Πολλοί θα βιαστούν να πουν πως είναι απόλυτα λογικό καθώς ο Χρήστος Θηβαίος είναι από μόνος του ένα αξιόλογος και αγαπητός καλλιτέχνης.

troll_festival_2013 _thivaios_mrhighway band_024

Προσωπικά, δεν πιστεύω πως αιτία ήταν η παρουσία του Χρήστου Θηβαίου, αλλά ακριβώς το πάντρεμά του με τους Mr. Highway Band. Rock-blues ήχος, σκληρές και εξαιρετικές φωνές των Χρήστου Θηβαίου και Greg, αλλά και πολύ καλές ενορχηστρώσεις έδωσαν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. “Ένα μπλουζ”, “I’m gonna give you love” και “Hard place”, μαζί με το “Train to North” που τους ένωσε σαν παρέα, ήταν κομμάτια γεννημένα από αυτή τη συνεργασία, ενώ κομμάτια του Χρήστου Θηβαίου που έχουμε αγαπήσει και μας έχουν αγγίξει, όπως “Μέρες αδέσποτες”, “Μείνε”, “Ημερολόγιο” και “Δεν είμαι άλλος” πήραν έναν νέο rock-blues χαρακτήρα από τους μουσικούς της μπάντας. Μια καταπληκτική χημεία και συντροφικότητα χαρακτήριζε κάθε τους κίνηση επί σκηνής.

Έκπληξη στο TrollFestival ήταν η παρουσία του Σπύρου Γραμμένου. Εδώ που τα λέμε, δεν νοείται troll κατάσταση χωρίς το Σπύρο! Τον ακούσαμε σε μια συνεργασία του με το Χρήστο Θηβαίο για τη συλλογή τραγουδιών “Μια Απάντηση”, μια πρωτοβουλία της Ελληνοφρένειας και των Kollektiva, ενάντια στο φασισμό. Το κομμάτι λέγεται “Στη χώρα των Λωτοφάνω” (Ο παππούς). Αναζητήστε το!

troll_festival_2013 _thivaios_mrhighway band_028

Οι Mr. Highway είναι οι:
Mr. Greg – φωνητικά
Mr. Thimios – κιθάρα
Mr. Johnny – κιθάρα, φυσαρμόνικα, φωνητικά guitars, harmonica, vocals
Mr. Denis -μπάσο
Mr. Kostas – ντραμς
Mr. Cookie – ηχολήπτης 

Το line up φιλοξενούσε και μερικά λεπτά stand-up comedy. Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος για ακόμη μια φορά έκανε τον κόσμο να γελάσει. Χιούμορ για κομματικά, οπαδικά και πολλή πολλή σάτιρα ήταν στο ρεπερτόριό του. Αποκορύφωμα ήταν βέβαια η… μοναδική του προσέγγιση στην ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “Αν…”. Αν δεν έχετε δει την ταινία, δείτε τη. Μόνο που μετά, χρειάζεται οπωσδήποτε μια οπτική σαν αυτή του συνονόματου!

troll_festival_2013 _zaralikos_044

Το σκηνικό άλλαξε αρκετά όταν ανέβηκε η επόμενη έκπληξη στη σκηνής της Αρχιτεκτονικής. Με pop-rock electro ήχο, μας κράτησαν παρέα για αρκετή ώρα. Μετά από τα προηγούμενα συγκροτήματα που αναφέραμε, και φτάνοντας τώρα τους GAD. καταλαβαίνετε ότι όντως πρόκειται για ένα ποικίλο μουσικά πρόγραμμα. “I love your big brown eyes, tonight I’ m paralyzed” τραγουδούσε ο Κώστας Αντωνιάδης, και το κοινό απολάμβανε τον ιδιαίτερο ήχο τους. Οι επιρροές τους έρχονται από τη δεκαετία του ’80 κι αυτό φαίνεται και στον τελευταίο τους δίσκο “End in Tears”. Ας δούμε όμως τι μας είπαν οι ίδιοι…

troll_festival_2013 _gad_051

Music Corner: Πώς περάσατε σήμερα;
GAD. : Περάσαμε πολύ ωραία. Λέγαμε έξω με τα παιδιά ότι είναι από τα καλύτερά μας. Αν και είναι λίγο ετερόκλητοι οι καλλιτέχνες, είναι όλοι ποιοτικοί.

Music Corner: Το οτι υπήρχε ποικιλία είναι καλό, ενδεχομένως να σας ανακαλύψει ένας ακροατής που δεν περίμενε να σας δει σε άλλη περίπτωση…
GAD. : Νομίζω οτι εμείς σήμερα απευθυνθήκαμε σε περισσότερο “άγνωστο” κοινό. Ήμασταν και οι μόνοι, μαζί με τους Pulse., που ήμασταν αγγλόφωνοι.

Music Corner: Τι σχεδιάζετε σε επόμενη φάση;
GAD. : Θα κάνουμε λίγες συναυλίες το καλοκαίρι και αρκετές το χειμώνα. Επαρχία και Σεπτέμβρη Κύπρο, ενώ Οκτώβρη κυρίως Αθήνα. Αυτή τη χρονιά θα τρέξουμε λίγο παραπάνω το δίσκο. Αυτός είναι ο τρίτος, μεγαλώνουμε! Θα το δουλέψουμε λοιπόν λίγο παραπάνω, γιατί, από τότε που βγήκε ο δίσκος, το Γενάρη, κάναμε μόνο δύο live, στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Το χειμώνα βέβαια δε θα κάνουμε live κάθε δυο βδομάδες, απλά θα πυκνώσουμε λίγο την παρουσία μας.

Music Corner: Βγάζετε δίσκο περίπου κάθε δυόμιση χρόνια. Είναι επιλογή σας αυτή η απόσταση;
GAD. : Είναι μια ολόκληρη διαδικασία. Θέλουμε να κάνουμε τη σωστότερη επιλογή ως προς τα κομμάτια και ως προς το τι θέλουμε να βγάλουμε στον κόσμο. Πρέπει να υπάρχει ώριμη επιλογή, ηρεμία, ψυχραιμία. Επίσης δε νομίζουμε οτι το να κάνεις δίσκο πιο τακτικά σε βοηθά, ώστε να απορροφηθεί κάθε δίσκος από το κοινό.

Music Corner: Υπάρχουν και κομμάτια δηλαδή, τα οποία δε φτάνουν ως το κοινό…
GAD. : Υπάρχουν, ναι. Αποφασίζουμε πρώτα πού πάει ο δίσκος και μετά ποια κομμάτια συμπληρώνουν το puzzle του κάθε δίσκου.

Music Corner: Παρόλα αυτά διατηρείτε το μουσικό σας ύφος σε όλους τους δίσκους.
GAD. : Μπορείς να πεις οτι το κρατάμε, αλλά και δεν το κρατάμε. Πειραματιζόμαστε με τον ήχο μας. Θα πούμε για τις συνθέσεις περισσότερο. Ο κάθε δίσκος καταλήγει να έχει ένα συγκεκριμένο μουσικό ύφος. Ο πρώτος δίσκος ήταν πιο electro, ο δεύτερος πιο alternative κιθαριστικός, ενώ ο τρίτος δίσκος έχει και τα δύο νομίζουμε. Σ’ αυτό το δίσκο έχουμε όμως περισσότερες new wave και 80′ s αναφορές. Επομένως κινούμαστε στο ίδιο πλαίσιο. Δε θα βγάλουμε δίσκο ακουστικό ας πούμε.
Ο τρίτος δίσκος διαφέρει και στιχουργικά από τους υπόλοιπους, είναι πιο ομοιογενής. Είναι στην ουσία σκόρπια αποσπάσματα μιας ερωτικής ιστορίας.

troll_festival_2013 _gad_065

Music Corner: Όταν είπα σε κάποιους φίλους οτι θα σας δω live, με ρώτησαν “Σου αρέσουν οι Depeche Mode; Αν ναι, θα σ’ αρέσουν πολύ και οι GAD.”
GAD. : Ναι, νομίζούμε είναι πέντε ή δέκα μπάντες, με τις οποίες είμαστε πολύ κοντά συνθετικά και παικτικά. Μπορούμε να σου πουμε, είναι οι Depeche Mode, She Wants Revenge, New Order, Joy Division, όλη η σκηνή 80′ s – 90′ s είναι το Ευαγγέλιό μας. Από νέες μπάντες, Editors, Interpol… Φαίνεται αυτό νομίζουμε…

Οι GAD. είναι οι:
Κώστας Αντωνιάδης – φωνητικά
Ηρακλής Αναστασιάδης – συνθέσεις
Αντώνης Αντωνιάδης – κιθάρα και φωνητικά
Σπύρος Παπακώτσης – ντραμς
Μιχάλης Σεμερτζόγλου – μπάσο

Μια ανάσα πριν την τελευταία μπάντα, οι νέοι κι ωραίοι μας… γαμπροί! Οι Groomz είναι από τις συνεργασίες – εκπλήξεις της φετινής χρονιάς. Πρόκειται για τον George Gaudy, τον Rous και τον Πάνο Μουζουράκη. Λιτοί και απέριττοι πάνω στη σκηνή. Κιθάρες, κρουστά, μαράκες και αυτοσχεδιασμοί. Έτοιμοι για την “παντρειά” παλιών αγαπημένων τραγουδιών με ακουστική διάθεση και φαντασία: “Come together”, “Like a rolling stone”, “My lady d’ Arbanville”, “Seven nation army” – το τελευταίο με ένα πολύ απρόσμενο κι απολαυστικό σολάρισμα του George Gaudy. Φωνές γνώρισμες σε όλους μας, σε ένα συνδυασμό ευχάριστο που δεν περιμέναμε. Ας δούμε όμως πώς όντως προέκυψε αυτή η συνεργασία, αφού μόλις κατέβηκε από τη σκηνή, ο George Gaudy ήταν μαζί μας, παρά την κούρασή του…

troll_festival_2013 _groomz_072

Music Corner: Πρώτη επαφή με το TrollFestival, έτσι δεν είναι;
George Gaudy: Ναι, για μένα πρώτη φορά Ο Πάνος έχει ξανάρθει. Οι Groomz δεν έχουμε προλάβει, μόλις δυο μήνες παίζουμε.

Music Corner: Το Grommz είναι όντως επειδή εξυπηρετεί τα αρχικά των ονομάτων σας; (George Gaudy – Rous – Panos MouZourakis)
George Gaudy: Είμαστε σε ηλικία …γάμου!

Music Corner: Η παρέα αυτή πώς ξεκίνησε;
George Gaudy: Γενικά είχαμε γνωριστεί από παλιά. Αρχικά είχαμε κάνει μια συναυλία με το δικό μου group στο Σταυρό του Νότου και είχε συμμετάσχει ο Πάνος σαν guest. Οπότε κολλήσαμε και αρχίσαμε να παίζουμε. Ο Πάνος είναι έτσι κι αλλιώς φίλος με το Rous, κι εγώ είμαι φίλος με το Rous, από πιο παλιά. Έτσι σιγά σιγά μαζευόμασταν να παίξουμε.

troll_festival_2013 gaudi_087

Music Corner: Δικά σας κομμάτια υπάρχουν στα σχέδια;
George Gaudy: Όλα είναι ανοιχτά. Τώρα αρχίζουν και οι υποχρεώσεις όσο να’ ναι… Σιγά σιγά μπορεί να γίνει κάτι.

Αμέσως μετά, ακολουθούσε party! Το TrollFestival δε θα μπορούσε να έχει επιλέξει άλλους από τους Picos Apicos & the Pina Coladas. Πριν ξεκινήσει ο χορός, το τραγούδι και τα διάφορα… ευτράπελα που μπορεί να προκύψουν πάνω σε μια τέτοια έξαλλη κατάσταση rock n’ roll, ska, reggae, ο Picos (Παναγιώτης) και ο Apicos (Θέμος) ήταν με ένα μεγάλο χαμόγελο στην αναμονή του party!

troll_festival_2013 picos_apicos_091

Music Corner: Πώς είστε σήμερα; Τελευταίοι στο line up του TrollFestival και δε σας βλέπω καθόλου αγχωμένους!
Picos Apicos & the Pina Coladas: Καθόλου! Μέχρι να βγούμε που είμαστε τελευταίοι, θα έχουμε πιει και τα ποτάκια μας!

Music Corner: Σωστά, θα έχετε στην ουσία το party του festival! Το όνομά σας προδίδει κάτι πολύ ξέφρενο πάντως με πολύ… αλκόολ!
Picos Apicos & the Pina Coladas: Να σου πούμε πώς προέκυψε; Ο Picos Apicos, σαν χαρακτήρας, είναι ο δαιμόνιος ρεπόρτερ από τη Φρουτοπία. Στην εποχή του εμείς ήμασταν περίπου 15 χρονών. Ήταν μαριονέτες στην ΕΤ1. Αυτός είναι ο Picos Apicos και το “& the Pina Coladas” κόλλησε για να… ακούγεται ωραία! (γέλια) Φυσικά θέλαμε και να ακούγεται λίγο 50′ s, λίγο rock n’ roll.

Music Coner: Το καλοκαίρι τι θα κάνετε;
Picos Apicos & the Pina Coladas: Ακόμα δεν ξέρουμε. Στις 12 Ιουλίου πάντως θα είμαστε στη Χαλκίδα.

Music Corner: Κάνετε πολλές διασκευές και επανεκτελέσεις, αλλά έχετε και δικά σας κομμάτια, έτσι δεν είναι;
Picos Apicos & the Pina Coladas: Έχουμε δικά μας κομμάτια, έχουμε τη sexy Άντα από το πρώτο demo, το EP της παρέα, που κυκλοφόρησε το 2011, κι έχουμε βγάλει άλλο ένα single, το “Hangover”. Γενικά είμαστε πολύ χαλαροί σε αυτό. Δεν είναι μια μπάντα για να περνά μόνο ο κόσμος καλά, αλλά να περνάμε κι εμείς. Άμα σταματήσουμε να περνάμε καλά, τέλος. Δε θα πιεστούμε να γράψουμε, να μπούμε στο studio. Βασιζόμαστε πάρα πολύ στις διασκευές γιατί θέλουμε να κάνουμε party.

Music Corner: Στις εμφανίσεις σας πώς διαχειρίζεστε τις διασκευές σας; Έχετε εντελώς μεταμορφωμένα κομμάτια;
Picos Apicos & the Pina Coladas: Ναι, υπάρχουν κι αυτά. Για παράδειγμα, punk σε rock n’ roll. Υπάρχουν τρεις βασικοί άξονες στον ήχο μας, το rock n’ roll το αυθεντικό, ska και reggae, και μετά… cult – 80′ s rock ελληνικό. Όσο χαμηλότερη η ποιότητα, τόσο καλύτερα! Είναι πολύ παρεξηγημένο πράγμα αυτό, αλλά ευτυχώς σιγά σιγά ο κόσμος ξεκομπλάρεται. Δε ντρέπεται να τα χορεύει αυτά και να τα τραγουδάει. Απλά προσπαθούμε να βάζουμε και το δικό μας στυλ.

troll_festival_2013 picos_apicos_088

Οι Picos Apicos & the Pina Coladas, ο Παναγιώτης, ο Θέμος, ο Χρόνης, ο Λάζαρος και η Κατερίνα, μας έκαναν να ξαναζήσουμε στα χρόνια του Elvis Presley και να χορέψουμε, ξεδίνοντας από όλη την ένταση της εβδομάδας! Παναγιώτης, ο Θέμος, ο Χρόνης, ο Λάζαρος και η Κατερίνα!

Το TrollFestival κατάφερε να φέρει εις πέρας μια πάρα πολύ όμορφη γιορτή, γεμάτη διαφορετικότητα, που την έκανε μοναδική. Σε κάθε TrollFestival διασκεδάζουμε, χορεύουμε, ανακαλύπτουμε. Το Σάββατο μας επιφύλασσε μια πάρα πολύ καλή διοργάνωση, γεμάτη μουσική και χαμογελαστά πρόσωπα! Οι συντελεστές του TrollFestival, οι παραγωγοί του Trollradio.gr και οι καλλιτέχνες φρόντισαν για αυτό το αποτέλεσμα και απέδειξαν για ακόμα μια φορά πως νεανικές κινήσεις και ανερχόμενη (ή περισσότερο εδραιωμένη) ελληνική εναλλακτική σκηνή, μπορούν να σφίξουν τα χέρια και να δημιουργήσουν κάτι πολύ ζεστό και όμορφο.

LΟL? Troll! Περιμένουμε τα καλύτερα!

Αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το live


*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here