3/2/2011
www.musiccorner.gr

Πλήγμα για τους φίλους της ροκ μουσικής αποτελεί η είδηση πως μία από τις πιο ιδιαίτερες μπάντες της τελευταίας δεκαετίας, οι White Stripes, διαλύθηκαν. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα μέσω του NME αλλά και της επίσημη ανακοίνωσης της δισκογραφικής εταιρίας τους, ο Jack και η Meg θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Η διάλυση έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες που υπήρχαν αφού οι White Stripes απείχαν καιρό από τα μουσικά δρώμενα.

 Οι λόγοι της διάλυσης δεν έγιναν γνωστοί αν και η ανακοίνωση της δισκογραφικής τους εταιρίας δεν κάνει λόγο για κακές σχέσεις. Θυμίζουμε πως οι White Stripes ήταν μπάντα από το 1997 έχοντας πάρα πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διάλυσης:

«Η μπάντα ανακοινώνει το τέλος της. Δεν θα ηχογραφήσει άλλο άλμπουμ και δεν θα πραγματοποιήσει άλλες συναυλίες.
Ο λόγοι δεν έχουν να κάνουν με καλλιτεχνικές διαφορές, ούτε με έλλειψη θέλησης αλλά ούτε και με θέματα υγείας, αφού τόσο η Meg όσο και Jack είναι μια χαρά στην υγεία τους. Υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι αλλά ο κυριότερος έχει για να διατηρηθεί ότι όμορφο και ιδιαίτερο έχτισε το συγκρότημα. Οι White Stripes δεν ανήκουν πια στον Jack και την Meg, αλλά στον κόσμο τους
» …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here