19/11/2013
www.musiccorner.gr

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης) ο τομέας Φιλοσοφίας του τμήματος ΦΠΨ του ΕΚΠΑ διοργανώνει  Επιστημονική Ημερίδα Φιλοσοφίας με τίτλο: «Ο Νίτσε και οι Έλληνες».

Εκτός από το εξαιρετικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει η Ημερίδα αυτή για τους λάτρεις του Νίτσε το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει συναυλία με έργα μουσικής δωματίου του Γιώργου Παπαδόπουλου, στις 21:00 μ.μ.

Ο συνθέτης Γιώργος Παπαδόπουλος  θα παρουσιάσει έργα μουσικής δωματίου για κιθάρα, πιάνο & φλάουτο.

papadopoulos_gior_2013_11_01

Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει επίσης και κάποιες μεταγραφές για κιθάρα, φλάουτο και πιάνο από τον πρώτο του δίσκο ΄΄Ανάμεσα στο φώς και στη βροχή΄΄

Πρόκειται για συνθέσεις που έχουν βραβευτεί σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς σύνθεσης όπως τα: ΄΄Νostalgia΄΄, ΄΄Dream paths΄΄, ΄΄Blue night΄΄, ΄΄A strole of a lake΄΄  Colours΄΄ και άλλα.

Σε πρόσφατη συναυλία που έδωσε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις αφού ο ονειρικός ήχος που διαπερνάει τις συνθέσεις του αγγίζει τις καρδιές των ακροατών ανεξάρτητα από τις μουσικές τους προτιμήσεις.

Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τη συναυλία του Γιώργου Παπαδόπουλου στα λινκ:

Σολίστ:
Γιώργος Παπαδόπουλος – Κιθάρα
Ελένη Μπελιμπασάκη – Πιάνο
Αγγελική Χριστοδούλου – Φλάουτο

Τα έργα αυτά έχουν εκδοθεί σε παρτιτούρες από τις Εκδόσεις Cambia με τίτλο «Ονειρόδρομοι» ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει το ομώνυμο Cd από τη δισκογραφική εταιρεία FM RECORDS.

Είσοδος ελεύθερη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here