7/2/2011
www.musiccorner.gr

Η πιο αγαπημένη ηρωίδα της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς και τραγουδίστρια των επιτυχιών Amigos Del Corazon, Fiesta και Un Ricon Del Corazon, θα είναι μαζί μας τον Φεβρουάριο για μια σειρά μοναδικών συναυλιών!

Παρασκευή 11, Σάββατο 12 και Κυριακή 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  στο Κλειστό Φαλήρου, Ολυμπιακά Ακίνητα (TAE KWON DO), μικροί και μεγάλοι φίλοι της Patty θα την απολαύσουν σε 7 φαντασμαγορικές συναυλίες μαζί με ένα υπέροχο καστ χορευτών!

Η Laura Esquivel θα πλαισιώνεται από 35 νέους, ταλαντούχους χορευτές και τους φίλους της. Όπως γίνεται σε όλες τις χώρες oπου κάνει συναυλίες η Laura Esquivel, η ισπανική εταιρία Elastic σε συνεργασία με την Ελληνική ομάδα παραγωγής, επιμελήθηκαν το casting και διάλεξαν ανάμεσα σε πολλούς υποψήφιους, για το ρόλο της Αντονέλας την Αλεξάνδρα Rassimov ενώ για το ρόλο του Matias τον Λούη Γεωργίου. Και οι δυο νέοι  καλλιτέχνες  προέρχονται από τη σχολή του ΑΝΤ1, FAME STUDIO. Για το ρόλο της Ζοζεφίνας επιλέχθηκε η Έλενα Κοτίδου. Τη σκηνοθεσία των παραστάσεων έχει αναλάβει ο Stefano Sartini ενώ  ο Stefano Calatroni  κάνει τη Διεύθυνση Φωτογραφίας.

Η Laura Esquivel και οι συμπρωταγωνιστές της, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν όλες τις επιτυχίες της τηλεοπτικής σειράς “Patty, η πιο όμορφη ιστορία”, σε μία παράσταση ειδικά σχεδιασμένη για τους Έλληνες φίλους της!

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!

Τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων : 211.1036909

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here