24/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του στις 26 Ιουνίου είναι το “Write Me Back”, το 11ο studio άλμπουμ του 45χρονου τιμημένου με βραβεία Grammy R Kelly. Το άλμπουμ, αν και 12ο στη σειρά, θα αποτελέσει στην πραγματικότητα το 11ο του καλλιτέχνη, καθώς το “Black Panties” που είχε προγραμματιστεί ως 11ο, καθυστερεί χωρίς να υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για την τύχη του…

Το “Write Me Back” αποτελεί τη συνέχεια του “Love Letter” του 2010, στο οποίο ο μουσικός δούλεψε με τη μουσική των δεκαετιών του ’50 και του ’60. Με το νέο του άλμπουμ, ο Kelly συνεχίζει τη μουσική αναδρομή στο παρελθόν δουλεύοντας σε πρωτότυπες μελωδίες των Barry White, Marvin Gaye και Teddy Pendergrass, μεταξύ άλλων. Το “Write Me Back” αποτελεί μια «γιορτή» προς την αγάπη.

Ο R Kelly με τη δουλειά του και την «κάλυψη» ενός ευρύτατου φάσματος συναισθημάτων στη μουσική του, έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του βασιλιά της R & B μουσικής, καθώς με 6 άλμπουμ και 11 singles στην κορυφή των charts, 3 Grammy, και δεκάδες άλλα βραβεία ανακηρύχθηκε πέρυσι από το Billboard ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της R & B των τελευταίων 25 ετών. Εκτός από την προσωπική του δισκογραφία, έχει συμβάλει στην επιτυχία πολλών ακόμα καλλιτεχνών όπως οι Whitney Houston, Michael Jackson, Jennifer Hudson, Celine Dion, Britney Spears.

Τα τραγούδια της standard έκδοσης του “Write Me Back” :

Love Is
Feelin’ Single
Lady Sunday
When A Man Lies
Clipped Wings
Believe That It’s So
Fool For You
All Rounds On Me
Believe In Me
Green Light
Party Jumpin’
Share My Love

Στην deluxe edition θα υπάρχουν επιπλέον τα :
Beautiful In This Mirror
You Are My World
Fallin’ From The Sky
One Step Closer

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here