15/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το συγκρότημα των Van Halen υποχρεώθηκε να ακυρώσει πάνω από τριάντα προγραμματισμένες συναυλίες στη Βόρεια Αμερική, καθώς, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Eddie Van HalenΔαγκώσαμε περισσότερο από όσο μπορούσαμε να μασήσουμε”, εννοώντας, βέβαια, ότι το συγκρότημα σχεδίασε να κάνει περισσότερα από όσα μπορούσε.

Άλλωστε, τα μέλη του συγκροτήματος, που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής, έχουν αρκετές δεκαετίες στην πλάτη τους που δεν τους επιτρέπει να βρίσκονται στο δρόμο συνεχώς και να δίνουν συναυλίες κάθε δύο μέρες. Οι Eddie Van Halen, Alex Van Halen και David Lee Roth, μεταξύ των 57 και των 59 ετών όλοι, δεν είναι δυνατόν να έχουν την αντοχή και την εκρηκτικότητα του μόλις 21 ετών μπασίστα τους, και γιου του Eddie, Wolfgang Van Halen.

Η δουλειά τους για την κυκλοφορία του “A Different Kind of Truth” τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν επίπονη και κουραστική, και τους στέρησε δυνάμεις : “Δώσαμε πολλά γι’ αυτόν τον δίσκο. Και επειδή θέλαμε να παίξουμε στη Madison Square Garden ξεκινήσαμε την περιοδεία πολύ νωρίτερα από ότι υπολογίζαμε, κάτι που μας έβγαλε εκτός προγράμματος”, δήλωσε ο Eddie.

Ορισμένες από τις συναυλίες που ακυρώνουμε, είναι σε πόλεις στις οποίες έχουμε ήδη δώσει συναυλίες. Το Νοέμβριο θα πάμε στην Ιαπωνία και με τη νέα χρονιά ετοιμάζουμε κάτι special, αλλά δε μπορώ να μιλήσω ακόμα γι’ αυτό”, συμπλήρωσε ο μουσικός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here