24/5/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Britney Spears συγκινήθηκε τόσο πολύ, που προσκάλεσε τους αμερικανούς στρατιώτες που υπηρετούν στο Αφγανιστάν να παρακολουθήσουν τα σόου της μόλις γυρίσουν στην πατρίδα! Η συγκίνησή της προήλθε από video που δημιούργησαν στρατιώτες δύο μονάδων στο Αφγανιστάν, όπου φαίνονται να τραγουδάνε και να χορεύουν το τραγούδι “Hold It Against Me”, από το τελευταίο άλμπουμ της Britney.


Ερωτεύτηκα αυτό το video. Ήξερα ότι οι στρατιώτες μας ήταν «άγριοι». Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό που κάνετε”, έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter αμέσως μόλις είδε το video.

Η Britney έστειλε προσωπικά είδη περιποίησης στους στρατιώτες με ιδιόχειρα σημειώματα για κάθε έναν και δήλωσε ότι θα αισθανθεί ιδιαίτερη τιμή αν κάποιοι από αυτούς παρακολουθήσουν τα σόου της. Συγκινήθηκα τόσο πολύ από το video που δημιούργησαν οι πεζοναύτες στο Αφγανιστάν. Ζεστάθηκε η καρδιά μου να βλέπω τους αμερικανούς στρατιώτες να διασκεδάζουν με το τραγούδι μου”.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή αν έρθουν ως προσκεκλημένοι στις συναυλίες που θα δώσω το καλοκαίρι. Ελπίζω να απολαύσουν το σόου μου, όπως κι εγώ απόλαυσα το δικό τους”, δήλωσε η Britney στο E! Online…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here