9/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτό δήλωσε η Mel C, αναφερόμενη στο μιούζικαλ με τίτλο “Viva Forever!” που θα ανεβεί τον Δεκέμβριο στο West End του Λονδίνου.

Η τραγουδίστρια ελπίζει ότι η παράσταση θα σημειώσει επιτυχία ανάλογη με εκείνη που έκανε το σόου “We Will Rock You” που ήταν βασισμένο στη μουσική των Queen, θεωρώντας ότι το «δικό» τους σόου θα καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον των θεατών.

Ένα συγκρότημα όπως οι Queen έχουν τεράστια βάση θαυμαστών σε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό και το μιούζικαλ είχε τόσο μεγάλη επιτυχία”, ανέφερε η Melanie στο περιοδικό OK! “Είμαστε ενθουσιασμένες που τα τραγούδια μας θα αναβιώνουν κάθε βράδυ στη σκηνή του θεάτρου. Και θα θέλαμε η παράσταση να ανεβεί και στο Broadway αλλά και σε άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο”, συνέχισε.

Η τραγουδίστρια έχει συνηθίσει τη δημοσιότητα και μάλιστα, αντίθετα με άλλους διάσημους, χαίρεται το γεγονός ότι την αναγνωρίζουν και την εκτιμούν για τη δουλειά της : “Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να ακούς καλά λόγια από τον κόσμο. Να σε χαιρετάνε στο δρόμο και να σου ζητάνε να φωτογραφηθείς μαζί τους”, ολοκλήρωσε.

Η Mel C πρόσφατα συνεργάστηκε σε ένα ντουέτο με την Emma Bunton, άλλο τέως μέλος των Spice Girls. Με την ολοκλήρωση της ηχογράφησης, που πρόκειται να περιληφθεί στο νέο της άλμπουμ με τίτλο “Stages” που προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη, έσπευσε να την ανακοινώσει μέσω Twitter και να δηλώσει τα συναισθήματα που της δημιούργησε.

Είμαι πολύ περήφανη να ανακοινώσω ότι με την όμορφη φίλη μου Emma Bunton κάναμε ένα ντουέτο για το δίσκο μου “Stages”. Η Emma κι εγώ ηχογραφήσαμε το καταπληκτικό “I Know him so well”. Ήταν υπέροχο και συγκινητικό που τραγουδήσαμε ξανά μαζί. Σ’ αγαπώ baby”, έγραψε η Mel C.

Ανάλογη ήταν και η «απάντηση» της Bunton, πάντα μέσω Twitter : “Το να βρεθώ ξανά στο studio με την υπέροχη Melanie ήταν συγκινητικό και έφερε στο νου τόσες αναμνήσεις. Το λάτρεψα”!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here