29/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μετά τη συμμετοχή της στο “Bring It On : All Or Nothing” το 2006, η Rihanna συνεχίζει τις κινηματογραφικές της αναζητήσεις έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε φιλμ επιστημονικής φαντασίας!

Η διάσημη τραγουδίστρια αυτή τη φορά δεν υποδύεται τον …εαυτό της, αλλά την αξιωματικό Raikes, ειδική οπλικών συστημάτων. Άλλωστε, η ταινία με τίτλο “Battleship” έχει πολεμικό περιεχόμενο καθώς είναι βασισμένη στο γνωστό παιγνίδι. Στο φιλμ πρωταγωνιστούν επίσης οι Liam Neeson και Alexander Skarsgard.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη νέα κινηματογραφική εμπειρία της και αποκάλυψε ότι περισσότερο από όλα ευχαριστήθηκε το γεγονός ότι δεν χρειαζόταν να σκέφτεται τι θα φοράει στις διάφορες σκηνές του έργου. Ο ρόλος της, άλλωστε, δεν είχε τέτοιες απαιτήσεις, καθώς ως αξιωματικός δε χρειάζεται να φοράει παρά μόνο τη στολή της.

Πραγματικά το απόλαυσα. Αισθανόμουνα πολύ άνετα που δεν χρειαζόταν να σκέφτομαι τι θα φορέσω. Κάθε μέρα, σε κάθε σκηνή φορούσα την ίδια στολή. Και ήταν πολύ άνετα”, δήλωσε η τραγουδίστρια στη βρετανική The Sun.

Η Rihanna με την ευκαιρία της ταινίας θυμήθηκε την παιδική της ηλικία, όταν πήγε σε στρατιωτικό σχολείο στα Barbados, αλλά εξήγησε ότι οι προθέσεις της ήταν αγνές και όχι φιλοπόλεμες. “Ήθελα να γίνω μέλος κάποιου οργανισμού. Δεν ήθελα να είμαι σε ένα σχολείο μόνο για τα μαθήματα. Δεν ήταν στο χαρακτήρα μου κάτι τέτοιο γι’ αυτό πήγα σε στρατιωτική σχολή. Αλλά τότε δεν ενδιαφερόμουν για τα αγόρια”.

Η τραγουδίστρια δε σκοπεύει, βέβαια, να παρατήσει τη μουσική για να ασχοληθεί με την υποκριτική. Αλλά δεν αποκλείει και να συμμετάσχει και σε άλλες ταινίες και σε διαφορετικούς ρόλους. “Θέλω να κάνω κωμωδία. Μια ρομαντική κωμωδία ίσως. Θέλω να είμαι πιο «τρωτή» και να δοκιμάσω κι άλλα πράγματα. Δε θέλω να «κολλήσω» σε ένα συγκεκριμένο είδος ρόλου”, ολοκλήρωσε η τραγουδίστρια.

Το “Battleship” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Μαΐου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here