20/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Jon Bon Jovi απέρριψε την προσφορά που του έγινε για να συμμετάσχει στην επόμενη σειρά του talent show American Idol.

Η αποχώρηση των Steven Tyler και Jennifer Lopez από το πάνελ των κριτών μετά την τελευταία σειρά της εκπομπής, άφησε σημαντικά «κενά» τα οποία οι παραγωγοί προσπαθούν να καλύψουν με τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Η ίδια η Jennifer Lopez, άλλωστε, ήταν εκείνη που έδωσε την ιδέα για τον Bon Jovi, όταν δήλωσε πως θα ήθελε να δει στη θέση της ή τον Jon ή τον Mick Jagger!

Με όλα τα «συστήματα» σε ετοιμότητα για ένα νέο άλμπουμ και μια πολύ μεγάλη περιοδεία στον ορίζοντα, ο Jon δε θα μπορούσε να αναλάβει μια τέτοια δέσμευση”, ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του καλλιτέχνη στο TMZ.com. “Ο Jon δε θα ήθελε να δεσμευτεί αν δεν ήταν σε θέση να δώσει το 100%. Με την προετοιμασία για το δίσκο να έχει μπει σε πρόγραμμα, όλη του η ενέργεια θα είναι στη μουσική. Είναι αφοσιωμένος στο συγκρότημα”, ολοκλήρωσε η πηγή του site.

Είναι γνωστό ότι ο 50χρονος ρόκερ βάζει όλες του τις δυνάμεις σε κάθε project που ακολουθεί. Γι’ αυτό δε σκοπεύει να ασχοληθεί με την εκπομπή, καθώς η προτεραιότητά του είναι η μουσική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here