18/4/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Νίκος Παπανικολάου

Εμείς που δε θα έχουμε τη δυνατότητα να πάμε, το βλέπουμε και ελπίζουμε να είμαστε εκεί την επόμενη φορά. Το ολοκληρωμένο lineup του Glastonbury Festival ανακοινώθηκε και προκαλεί θαυμασμό με τα ονόματα που θα εμφανιστούν σε αυτό!

Για να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι, στις 24 Ιουνίου θα εμφανιστούν οι U2, ο Morrissey, o BB King, οι Primal Scream, oι Bright Eyes, oι Vaccines, οι Coral, o Cee Lo Green, οι Crystal Castles, o Fatboy Slim, η Ke$ha και οι Asian Dub Foundation είναι τα σημαντικότερα ονόματα της πρώτης ημέρας.

Τη δεύτερη μέρα, στις 25, επί σκηνής θα βρεθούν οι Coldplay, o Paolo Nutini, οι Gaslight Anthem, o Tinie Tempah, οι Chemical Brothers, oι White Lies, oι Friendly Fires, η Jessie J, oι Glasvegas, o James Blake αλλά και ο John Digweed.

Τελευταία μέρα του φεστιβάλ εμφανίζονται η Beyonce, o Plan B, oι Queens Of The Stone Age, οι Kaiser Chiefs, oι Noisettes, oι Cold War Kids, oι Hurts, η Suzane Vega αλλά και οι Stereo MC’s.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τους καλλιτέχνες μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.glastonburyfestivals.co.uk/line-up-poster

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here