Γράφει η Στέλλα Καραμπακάκη
www.phonographic-society.com/artists#!__stella-karabakaki

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012
www.musiccorner.gr

Παράξενα πλάσματα είμαστε εμείς οι άνθρωποι, όλοι μας γενικότερα, αλλά κι εγώ η ίδια ακόμη περισσότερο – έτσι για να είμαστε και λίγο πιο συγκεκριμένοι.

Το χειμώνα περιμένουμε το καλοκαίρι. Δεν αντέχουμε το κρύο, τη βροχή, τα πολλά ρούχα και επιμένουμε να φαντασιωνόμαστε παραλίες και χρωματιστά κοκτέιλ και να ψάχνουμε καλοκαιρινούς ταξιδιωτικούς προορισμούς όταν έξω ρίχνει καρεκλοπόδαρα!

Το καλοκαίρι από την άλλη αρχίζουμε να περιμένουμε με ανυπομονησία το χειμώνα – και τα Χριστούγεννα βέβαια. Δεν αντέχουμε τη ζέστη, τον ήλιο που μας βαρά κατακούτελα, τον κλιματισμό που πρέπει να μένει συνέχεια αναμμένος προκειμένου να επιβιώσουμε, τα κουνούπια και όλα τα σχετικά. Το καλοκαίρι είναι που ξεκινάμε να αναρωτιόμαστε αν θα πάμε κάπου την Πρωτοχρονιά και με ποιους θα φίλους θα οργανωθούμε για εξορμήσεις στα χιόνια…

Το φθινόπωρο μας φέρνει μελαγχολία, ενώ την άνοιξη έχουμε αλλεργίες.
Οπότε ούτε αυτά μας αρέσουν.
Τι γίνεται όμως αν περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας περιμένοντας κάτι;

Τι γίνεται αν χάνουμε την ευκαιρία να ζήσουμε το τώρα επειδή σκεφτόμαστε το ύστερα;

Οι περισσότεροι άνθρωποι που ξέρω χωρίζονται σε δυο κατηγορίες. Σε αυτούς που ζούνε στο μέλλον και σε αυτούς που ζούνε στο παρελθόν. Και είναι κι άλλη μια κατηγορία, μια αληθινά ευτυχισμένη κατηγορία ανθρώπων, εκείνοι που ζούνε στο παρόν. Εγώ όμως δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Και σήμερα που ζεσταίνομαι τόσο πολύ δεν ψάχνω καλοκαιρινούς ταξιδιωτικούς προορισμούς. Αυτούς εξάλλου τους έχω δει όλους από το Φεβρουάριο. Σήμερα απλά ελπίζω σε μια καλοκαιρινή μπόρα!

Για να δροσιστώ λιγάκι! Δεν την μπορώ άλλο τη ζέστη. Θέλω να πιάσει βροχή και να ‘ρθει κάποιος να με ξυπνήσει με φιλί! Γιατί ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσουμε να ζούμε το παρόν και να αφήσουμε παρελθόν και μέλλον στην ησυχία τους…

Έστω και κάτω από ένα σεντόνι… Καληνύχτα!

Απουσιολόγιο!

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here