29/10/2013
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση  στέλντοντας μας email στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΝΤΑΓΑΚΗ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Μια πρωτότυπη συνεργασία που θα προκαλέσει «θόρυβο» σε ένα  πρόγραμμα που καταλύει τα όρια ανάμεσα στο Rock’n’Roll και την παραδοσιακή μουσική.

Με αφορμή την δισκογραφική τους συνεργασία, η Γεωργία Νταγάκη υποδέχεται τον Σταύρο Σιόλα, ο οποίος υπογράφει τους στίχους και τη μουσική στον «Φόβο», τραγούδι που έχει ήδη αγαπηθεί και παρουσιάζεται «ζωντανά» για πρώτη φορά.

Μαζί της: Mr Highway Band και Δ. Λάππας
Καλεσμένοι:  Σταύρος Σιόλας, Μαρία Λούκα

ntagaki_2013_10_01

Η Γεωργία Νταγάκη κατάγεται από την Κρήτη. Στους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας της εκτός Ελλάδος, πέρα από τις συναυλίες της, αξίζει να σημειωθεί η συνεργασία- δισκογραφική αλλά και σε συναυλίες- με το θρύλο της rock σκηνής Eric Burdon και τους Animals. Αυτή την εποχή συμμετέχει στην φιλόδοξη πρωτοβουλία του Φίλιππου Πλιάτσικα  «The Other Side of Greece», μια παράσταση- με τη συμμετοχή διεθνών καλλιτεχνών- που θα ταξιδέψει σε πόλεις της Ευρώπης

Ο Δημήτρης Λάππας έρχεται από την Θεσσαλονίκη, κιθαρίστας και όχι μόνο, αντι-συμβατικος και μοναδικός στον ήχο του καλλιτέχνης, μια μουσική κατηγορία από μόνος του.  Mr. Highway Band: η κορυφαία σύγχρονη  Rock’n’Roll μπάντα, με μελωδίες και ρυθμούς που κολλάνε στο μυαλό και καινούργια τραγούδια στις αποσκευές τους.

ΚΥΤΤΑΡΟ
Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλ: 210.8224134, 6977641373

Τιμή Εισιτηρίου: 8 ευρώ

Παρασκευή 15 Νοέμβρη
Ώρα έναρξης:  23:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here