22/10/2013
www.musiccorner.gr

Μια μοναδική μουσική παράσταση θα δώσουν οι διεθνώς αναγνωρισμένες μουσικοσυνθέτριες Αρετή και Ιωάννα Σπανομάρκου την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο Χυτήριο Theatre & ART Cafe.

Ακολουθώντας τον τίτλο του πρώτου τους άλμπουμ , «ΔΥΟ»,  οι νεαρές μουσικοσυνθέτριες/στιχουργοί υπόσχονται ένα μεσημέρι …διπλής διασκέδασης, καθώς την παρουσίαση όλων των τραγουδιών που απέσπασαν διεθνείς διακρίσεις και περιλαμβάνονται στο δίσκο, ακολουθούν αγαπημένες επιλογές από Μίκη Θεοδωράκη, Λοίζο Βαμβακάρη, Δελιά, Τσιτσάνη, Ζαμπέτα, Μαμαγκάκη… και η λίστα δεν τελειώνει εκεί!

spanomarkou_2013_10_01

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της μουσικής παράστασης έχουν οι μουσικοσυνθέτριες Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου, οι οποίες έχουν εντάξει στην ορχήστρα τους επιλεγμένους δεξιοτέχνες μουσικούς και ταλαντούχους ερμηνευτές με τη φιλική συμμετοχή του πολυαγαπημένου συνθέτη Χρήστου Παπαδόπουλου!

Ερμηνεύουν: Χρήστος Παπαδόπουλος, Έφη Γιαννακοπούλου, Κώστας Αγέρης, Κώστας Υφαντής

Στο μπουζούκι, οι σολίστες: Γιώργος Ξενοκώστας, Μιχάλης Καζάνας
Κιθάρα: Γιώργος Καλύβας    Πιάνο: Βασίλης Αρχιτεκτονίδης

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος ερμηνεύει το τραγούδι των Αρετή και Ιωαννα Σπανομάρκου  «Η κακομοίρα»

Η μουσική τους έχει ταξιδέψει πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, φέρνοντας τιμητική διάκριση από τον τελικό του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Μουσικής Σύνθεσης (ISC) για το ορχηστρικό συρτάκι “ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ” αλλά και για το τραγούδι “ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙ ΩΡΑΙΑ”, από τον ημιτελικό του ίδιου διαγωνισμού.

ΧΥΤΗΡΙΟ Theatre & ART Cafe
Ιερά οδός 44 Αθήνα

Ώρα έναρξης : 14: 00
Είσοδος: 5 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here