29/4/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο frontman των Muse, Matt Bellamy αρραβωνιάστηκε την Kate Hudson!

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η αμερικανίδα ηθοποιός σε δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή του NBC. Το ζευγάρι μετά από ένα χρόνο σχέσης αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω. Σ’ αυτό συνέβαλε και το γεγονός της εγκυμοσύνης της Kate που θα γίνει μητέρα τον προσεχή Ιούλιο. Η ηθοποιός έχει ήδη άλλο ένα παιδί από τον γάμο της με τον Chris Robinson, frontman των The Black Crowes.

Η Hudson δεν βιάζεται να παντρευτεί τον Matt, για τον οποίο πιστεύει ότι θα γίνει πολύ καλός πατέρας : “Ο Matthew είναι ενθουσιασμένος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ένας εξαιρετικός πατέρας”, δήλωσε στο περιοδικό HELLO! Ελπίζω το παιδί να πάρει την ευγενική του φύση. Είναι πολύ γλυκός και τρυφερός και εύχομαι το παιδί να πάρει αυτά τα στοιχεία. Και οπωσδήποτε τα μάτια του γιατί έχει υπέροχα μάτια”, συνεχίζει η Kate.

Είναι υπέροχος και θα γίνει καλός πατέρας, αλλά για γάμο θα το συζητούσα μόνο αν αισθανόμουνα ότι είναι σωστό. Δεν μπορώ να το αποκλείσω αλλά αυτή τη στιγμή η προτεραιότητά μου είναι το παιδί που θα φέρω στον κόσμο”, δήλωσε η ηθοποιός περί γάμου.

Και πράγματι η Kate βάζει σε πρώτη θέση το παιδί της, καθώς είναι αποφασισμένη να σταματήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις από τη στιγμή που θα γεννήσει. Άλλωστε έχει και άλλο ένα παιδί να μεγαλώσει, τον Ryder. Θα έχω το μωρό να φροντίζω και επιπλέον ο Ryder είναι σε μια ηλικία που έχει ανάγκη να βρίσκομαι δίπλα του. Αν εργάζομαι θα πρέπει να λείπω και δεν θέλω να χάσω άλλο χρόνο μακριά του”, συνέχισε.

Θα συνεχίσω να δουλεύω, αλλά μόνο αν κάποια ταινία αξίζει πραγματικά. Προφανώς αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή  στην καριέρα μου να ρίξω περισσότερο βάρος στην οικογένειά μου και να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στο σπίτι”, ολοκλήρωσε η ηθοποιός…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here