18/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τα σχέδιά του να αποχωρήσει από την ενεργό μουσική σκηνή και να ασχοληθεί με τη ζωγραφική αποκάλυψε ο Roger Daltrey.

Ο σπουδαίος μουσικός, που σε λίγες μέρες κλείνει τα 67 του χρόνια, δραστηριοποιείται στον μουσικό χώρο από το 1959 και είναι ιδρυτικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος “The Who”, που είχε πολύ μεγάλες επιτυχίες από το 1965 έως το 1980. Ο Daltrey μόλις ολοκληρώσει τον κύκλο του στη μουσική, θα ασχοληθεί με μια άλλη αγάπη του, τη ζωγραφική. “Μου μένουν ακόμα δύο ή τρία χρόνια να ασχοληθώ με τη μουσική μου. Πιστεύω ότι από τη στιγμή που μου δόθηκε ένα χάρισμα πρέπει να το χρησιμοποιήσω όσο γίνεται περισσότερο”, δήλωσε ο Daltrey.

Θα παρουσιάσω το “Tommy” στο Royal Albert Hall και θα καταπιαστώ με τη ζωγραφική. Γνωρίζω ότι αν ασχοληθώ σοβαρά με τη ζωγραφική δεν θα υπάρχει χώρος για να ασχοληθώ και με κάτι άλλο”, συνέχισε ο μουσικός.

Ο Daltrey είναι ο άνθρωπος που οργανώνει τις συναυλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το ίδρυμα Teenage Cancer Trust, μέρος των οποίων είναι και το “Tommy”, ένα από τα πιο αγαπημένα και επιτυχημένα άλμπουμ των Who, ενώ φέτος στις συναυλίες θα συμμετάσχει και ο Liam Gallagher με το νέο του συγκρότημα, τους Beady Eye.

Ο Daltrey μίλησε για τον Liam : “Τον λατρεύω τον Liam. Όλοι λένε ότι είναι δύσκολος χαρακτήρας, αλλά για μένα είναι άψογος. Είναι πολύ ταλαντούχος μουσικός, ευχάριστος και πολύ πιο έξυπνος από όσο νομίζουν κάποιοι. Είναι υπέροχος τύπος”, είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Αν και ελπίζουμε ο Daltrey να μην παρατήσει τη μουσική, είμαστε σίγουροι ότι αν ασχοληθεί με τη ζωγραφική θα δημιουργήσει κι εκεί ιστορία…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here