28/9/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η Ισαβέλλα Γαλαίου και ο Δημήτρης Κουκουλιτάκης
παρουσιάζουν το SentimientosFlamencoGrupo
και για πρώτη φορά στην Ελλάδα
τον διεθνούς φήμης τραγουδιστή VicenteGelo!

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου

Η Ισαβέλλα Γαλαίου, η Ελληνίδα χορεύτρια του φλαμένκο, με τον εξαιρετικά δυναμικό χορό της, καταφέρνει με μεγάλη ευκολία να δημιουργήσει γύρω της μια ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη και πλημμυρισμένη από δυνατά και αληθινά συναισθήματα.

Ισαβέλλα Γαλαίου

Ο καταξιωμένος κιθαρίστας Δημήτρης Κουκουλιτάκης,εντυπωσιάζει με τις υπέροχες φαλσέτες του και την ανεπανάληπτη τεχνική του στην φλαμένκο κιθάρα.

Kαι οι δύο μαζί, έχοντας παρέα τον μόνιμο συνεργάτη τους, τον εξαιρετικό κρουστό από το Περού Pedro Fabianσας παρουσιάζουν το συγκρότημα τους Sentimientos Flamenco Grupo με στόχο να σας παρασύρουν στις γειτονιές των τσιγγάνων της Ανδαλουσίας, εκεί που επιβιώνει το αυθεντικό φλαμένκο, αλλά και στα πιο απόκρυφα σας συναισθήματα.

Vicente Gelo

Προσκεκλημένος τραγουδιστής του συγκροτήματος είναι ο Vicente Gelo από την Σεβίλλη, ένα φαινόμενο της σημερινής εποχής στην Ανδαλουσία, έχοντας ήδη παγκόσμια καριέρα και για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Η φωνή του καθηλώνει με το εύρος της, τους χρωματισμούς και τους μοναδικούς λαρυγγισμούς της. Μια βραδιά αυθεντικού φλαμένκο από καταξιωμένους καλλιτέχνες που θα μας μείνει αξέχαστη!

Χορογραφίες – Επιμέλεια Παράστασης: Ισαβέλλα Γαλαίου
Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Κουκουλιτάκης
Χορεύουν επίσης η Γεωργία Ξανθάκη και η Φαίδρα Αριστοπούλου

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38 – Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος:12 € (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here