12/9/2014
www.musiccorner.gr

Γεννημένος τραγουδιστής ο Βασίλης Γισδάκης ξέρει να κανονίζει τις αναλογίες και τους ρυθμούς μιας μουσικής παράστασης, να δημιουργεί τις κατάλληλες εντάσεις στην κατάλληλη στιγμή, να κεντρίζει το ενδιαφέρον του ακροατή.

Ο τελευταίος μαθητής και συνεργάτης του Μάνου Χατζιδάκι παρουσιάζει στο «Τρένο στο Ρουφ» στην Αποβάθρα, τραγούδια για την αγάπη, τον έρωτα, για τον χρόνο που φεύγει και ό,τι τραγουδάμε σε τούτη τη χώρα.

Γνωστές οι αξιόλογες μουσικές του συμπράξεις με τη Μαρία Φαραντούρη, την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τη Σωτηρία Λεονάρδου τη Σαββίνα Γιαννάτου και τόσους άλλους ξεχωριστούς συνθέτες στιχουργούς μουσικούς και τραγουδιστές.

Με την αφηγηματική, μα πάνω από όλα παραστατική, φωνή και παρουσία του στη σκηνή, έχει κερδίσει απαιτητικό μουσικόφιλο κοινό.

Στο εν λόγω πρόγραμμα, με οδηγό τα σημεία αναφοράς της προσωπικής του δισκογραφικής διαδρομής και την συνεργασία του με τον Μάνο Χατζιδάκι, ακροβατεί μεταξύ έντεχνου, ροκ και ρεμπέτικου ρεπερτορίου και μας ξεδιπλώνει όλες τις μουσικές του πτυχές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δοθεί στην παρουσίαση των νέων τραγουδιών μέρος από τη νέα δισκογραφική συνεργασία τους με τον συνθέτη Δαμιανό Πάντα, που σύντομα θα κυκλοφορήσει…

Τον πλαισιώνει στο πιάνο τα φωνητικά και το τραγούδι η Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου. Ξεκινώντας από την ιδιαίτερή της πατρίδα, την Κύπρο, και έχοντας ως παρακαταθήκη τη μουσική μας παράδοση και όχι μόνο (γράφοντας μουσική για θεατρικές παραστάσεις, συμμετέχοντας στη δισκογραφία, ερευνώντας και διδάσκοντας), η Μικαέλλα διαγράφει μια προσεγμένη πορεία στο μουσικό γίγνεσθαι.

gisdakis_afisa_2014_09
Τρένο στο Ρουφ – Αποβάθρα
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως, μεταξύ Ιεράς Οδού και Γέφυρας Χαμοστέρνας, τηλ. 210 5298922

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 5 ευρώ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here