22/12/2010
www.musiccorner.gr

Έψαξαν και τελικά τον βρήκαν! Ο λόγος, βεβαίως, για τους Velvet Revolver οι οποίοι εδώ και καιρό γύρευαν τον νέο τους τραγουδιστή, τον οποίο μάλλον το βρήκαν αλλά ακόμα δε μας ανακοινώνουν το όνομα του.

Για να καταλήξουν βέβαια στην απόφαση έπρεπε να ψάξουν πολύ και να δουν αρκετούς τραγουδιστές, γνωστούς και άγνωστους, καθώς η μπάντα ξεκίνησε πρόβες με πολλούς τραγουδιστές, όπως τον Lenny Kravitz, τον Chester Bennington των Linkin Park, τον Royston Langdon, τον Myles Kennedy αλλά και τον Frankie Perez. Τελικώς ο εκλεκτός βρέθηκε αν και ακόμα τα χέρια δεν έχουν δοθεί σύμφωνα με τον ντράμερ της μπάντας Matt Sorum ο οποίος δήλωσε: «Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε το όνομα του τραγουδιστή μας, γιατί ακόμα βγαίνουμε «ραντεβού», ακόμα μαθαίνουμε την τεχνική του και αυτός την δική μας. Πάντως, μας αρέσει πολύ η ερμηνεία του και είμαστε σίγουροι ότι θα ανανεώσει τον ήχο της μπάντας»…

Αν και το μυστικό είναι επτασφράγιστο οι φήμες λένε πως ο νέος frontman της μπάντας θα είναι ο Myles Kennedy των Alter Bridge.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here