5/9/2011
www.musiccorner.gr

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου γέμισε με την ενέργεια της μουσικής του το Καστελόριζο την Παρασκευή που μας πέρασε.

Τραγουδώντας για το ακριτικό νησί της Μεγίστης στα πλαίσια του Φεστιβάλ Καστελόριζο – “Κυρά της Ρώ”, μάγεψε και ψυχαγώγησε τόσο τους κατοίκους του νησιού όσο και τους εκεί παραθεριστές σε μια συναυλία ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Το φεστιβάλ διοργάνωσε για τρίτη συνεχή χρονιά το Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενώ την πρωτοβουλία για την δωρεάν συμμετοχή του Βασίλη είχε η αρμόδια σε θέματα Πολιτισμού Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Τζένη Φάκκα,  η οποία πλαισίωσε και τις εκεί εκδηλώσεις . Την παραγωγή της συναυλίας είχε η Fantasia Productions.

Όλο σχεδόν το νησί βρισκόταν εκεί, ενώ η μεγάλη προσέλευση του κόσμου έδειξε ότι, αν μη τι άλλο, τα ακριτικά μας νησιά έχουν την ανάγκη από τέτοιου είδους μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα.

Τις εκδηλώσεις, τέλος, τίμησαν και με την παρουσία τους ο κ. Γ. Κασσάρας Βουλευτής Δωδεκανήσου ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο τέως υπουργός κ. Δ. Αβραμόπουλος ως εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης , ο κ. Φ. Χατζηδιάκος ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου καθώς και Τούρκοι Δήμαρχοι από το Κας, τα Μύρα και την Ατάλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here