14/9/2012
www.musiccorner.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η προγραμματισμένη συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα και της παρέας του για το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Κήπου στη Θεσσαλονίκη αναβάλλεται λόγω πρόβλεψης δυσμενών καιρικών συνθηκών (καταιγίδων).

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 στο Θέατρο Κήπου

Τα εισιτήρια που το κοινό έχει ήδη αγοράσει για το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ισχύουν κανονικά για τη συναυλία την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Κήπου.

Ο Γιάννης Αγγελάκας με την παρέα του, το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα, συνεχίζουν τις ζωντανές εμφανίσεις τους.

Αυτήν την εποχή η ομάδα βρίσκεται στο studio καθημερινά, ηχογραφεί καινούργια τραγούδια για το καινούργιο album που προβλέπεται να κυκλοφορήσει στο τέλος της χρονιάς και προετοιμάζεται για τις συναυλίες που θα δώσει σε ολόκληρη την Ελλάδα.

“…Έχει διαμορφωθεί ένας καινούριος ήχος, μερικά νέα κομμάτια, καινούριες αγωνίες…” όπως λέει ο ίδιος ο Γιάννης Αγγελάκας.

Μέρος αυτής της δουλειάς μας παρουσιάζουν στις συναυλίες τους!

Θεσσαλονίκη, Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, Θέατρο Κήπου

Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 στο Θέατρο Κήπου

ενώ η τελευταία καλοκαιρινή του εμφάνιση θα είναι στο

Χαλάνδρι, Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012, Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Mε χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, με “ψυχή βαθιά”, καταφέρνει να μας συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή “χωρίς κανόνες”, ερμηνεία του και να απογειώνει τη διάθεση μας σε ένα “αιρετικό” παραλήρημα.

Ο Γιάννης Αγγελάκας πρόσφατα είχε σχολιάσει:

Η αληθινή μουσική και η τέχνη γενικότερα οφείλει να προφητεύει τα χειρότερα τις εποχές που οι άνθρωποι νομίζουν πως ευημερούν και τα καλύτερα όταν δυστυχούν, καταθλίβονται και πιστεύουν πως έχουν όλα χαθεί, υπενθυμίζοντάς τους πως πάντα, στο πιο βαθύ σκοτάδι, άνθιζε η συνείδηση και η ορμή για εξέλιξη. Έχουμε ακόμα πολλά γοητευτικά δύσβατα μονοπάτια να περπατήσουμε. Ας το κάνουμε alltogethernow”…

O Ντίνος Σαδίκης δημιούργησε τους Εν Πλω το 1985, ένα συγκρότημα-σημείο αναφοράς για το ελληνικό rock, παρότι κυκλοφόρησαν μόνο ένα ιστορικό album. Με το Γιάννη Αγγελάκα, φίλοι και συνεργάτες από παλιά, βρέθηκαν μαζί και στους Επισκέπτες, μέλος του οποίου ήταν και ο Στάθης Αραμπατζής. Ο Χρήστος Χαρμπίλας, παλιός συνεργάτης με τον Γιάννη Αγγελάκα, έχει συμμετάσχει και στους Επισκέπτες και στους Λύκους.

Όπου κι αν εμφανίζονται ο Γιάννης Αγγελάκας και η παρέα του αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις και ξεσηκώνουν το κοινό. Πάντα χαλαροί, αλλά και πάντα ενθουσιώδεις, είναι συγκινητικοί, από την αρχή έως το τέλος κάθε εμφάνισής τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Ώρα έναρξης: 21:30

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Το εισιτήριο για κάθε συναυλία κοστίζει 13 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Αθήνα
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)

τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη
Musicland
Μητροπόλεως 102

τηλ.: 2310 264 880

ΙΑΝΟΣ
Πλατεία Αριστοτέλους 7

τηλ.: 2310 277004

STEREODISC
Αριστοτέλους 4,

τηλ.: 2310 262 912

Online sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες /ωρο:
www.ticketpro.gr  | www.tickethouse.gr  

VENUES INFO
ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νικολάου Γερμανού

τηλ.: 2310 256 775

ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσος Χαλανδρίου

τηλ.:210 6825 335

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here