30/8/2013
www.musiccorner.gr

Στις 5, 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 8.30 μ.μ., στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη Αττικής (πίσω από την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής), διοργανώνονται τα «ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2013».

Πρόκειται για ετήσια γιορτή, με την οποία οι κάτοικοι της Νέας Παλλήνης αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται το φθινόπωρο.

Τα Νεοπαλλήνεια, που διοργανώνονται για 34η χρονιά, αποτελούν ετήσιο πολιτιστικό κεφάλαιο για την περιοχή και επιδιώκουν, με το γλέντι και την παρουσίαση ποικίλων και σύγχρονων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, να συσπειρώσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να τους δώσουν μια σταθερή, δημιουργική διέξοδο.

neopallineia_afisa_2013_08_01

Η πρώτη μέρα (Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, καθώς θα έχουμε κοντά μας το Θέατρο Σκιών του γνωστού και καταξιωμένου καραγκιοζοπαίχτη Γιάννη Νταγιάκου, ενώ νωρίτερα θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση των παιδιών από την ομάδα του PLAYGROUP HELLAS.

Η δεύτερη ημέρα (Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου**) είναι αφιερωμένη στη νεολαία και περιλαμβάνει συναυλίες από τους:

  • Φοίβο Δεληβοριά και τη θερμόαιμη μπάντα του, παρουσιάζοντάς μας τα πιο αγαπημένα τραγούδια που βρήκε ο γνωστός τραγουδοποιός στο δρόμο του από το ’89 έως σήμερα, αλλά κι ένα κουβάρι από εμμονές, στιχάκια, πρόζες, διασκευές και αυτοσχεδιασμούς!
  • Σπύρο Γραμμένο, την πιο ιδιαίτερη περίπτωση της νέας γενιάς τραγουδοποιών, που ανανεώνει το δημιουργικό ενδιαφέρον στην ελληνική μουσική σκηνή και θα μας παρασύρει στο δικό του ρυθμό σε ένα live που θα μας μείνει αξέχαστο!
  • Μητέρα Φάλαινα Τυφλή, αυτό το πολυμελές, πολυσυλλεκτικό, υποβρύχιο ωδικό κήτος, που η εμπειρία της συνάντησης μαζί του είναι μελωδικά και κυματομορφικά συναρπαστική!

Fire Show: Blakie Blake

** Ειδικά για την ημέρα της Παρασκευής θα υπάρχει πούλμαν από το σταθμό Προαστιακού – Μετρό «ΠΑΛΛΗΝΗ» προς το χώρο των εκδηλώσεων από τις 20:00 κάθε 20′ σε κυκλικά δρομολόγια (Σταθμός «Παλλήνη» – Νεοπαλλήνεια / Πλ. Αγ. Γεωργίου – Σταθμός «Παλλήνη»). Τα τελευταία δρομολόγια θα μεταφέρουν τους επισκέπτες προς το σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» που παραμένει ανοιχτός ως τις 02:00.

Η τρίτη ημέρα (Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου) περιλαμβάνει λαϊκό γλέντι με τη Νάντια Καραγιάννη και την ορχήστρα της, η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, αλλά και πρόσφατες επιτυχίες και μας υπόσχεται μια βραδιά που θα τραγουδάμε, θα χορεύουμε και θα διασκεδάζουμε από την αρχή μέχρι το τέλος, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από το Χορευτικό συγκρότημα του Δήμου Παλλήνης.

Στους χώρους του Φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν η Κοινωφελής ΜΚΟ Φίλων του Καρκίνου «Be STRONG» και το «ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚEΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» με σκοπό να ενημερώσουν τους θεατές για τις δράσεις και τους στόχους τους.

Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ! Στο χώρο θα λειτουργεί αναψυκτήριο και ψησταριά για τους επισκέπτες της εκδήλωσης.

«Ραντεβού και φέτος στην πλατεία»
Για 34η χρονιά και όπως πάντα με είσοδο ελεύθερη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here