Μάιος 2012
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δισκογραφική Εταιρεία : Heaven

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους και δημοφιλείς ερμηνευτές και τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη δισκογραφική εταιρία Heaven με την κυκλοφορία  του νέου του- 3ου κατά σειρά  -album με τον τίτλο «Όλα στο κόκκινο».

Αφοσιωμένος στη μουσική –όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο σημείωμά του«Η μουσική είναι ο έρωτάς μου, η ζωή μου όλη»-ο Γιώργος Παπαδόπουλος, στη νέα του δισκογραφική δουλειά, συνέθεσε και ερμηνεύει 13 υπέροχα τραγούδια, που αγαπάς από την πρώτη κιόλας ακρόαση.

Τους στίχους υπογράφουν ο Κυριάκος Ντούμος ( ο οποίος έγραψε τα περισσότερα τραγούδια του cd), ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η Γιούλα Γεωργίου, η Μαργαρίτα Δρούτσα, ο Ζήνων Ζιντίλης, ο Νικόλας Νικολάου, ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος έγραψε στίχους σε 2 κομμάτια. 

Μία πρώτη απολαυστική γεύση των νέων τραγουδιών έχουμε ήδη πάρει: από την ομώνυμη επιτυχία του album «Όλα στο κόκκινο», την πρόσφατη επιτυχία «Απόψε δεν θα κοιμηθώ», το νέο του ραδιοφωνικό single «Εσύ δεν ξέρεις».

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος αυτήν την εποχή εμφανίζεται  με επιτυχία στο Posidonio μαζί με τον Πάνο Κιάμο, μας χαρίζει ένα cdόπου «Όλα είναι στο κόκκινο» …στο χρώμα της επιτυχίας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here