14/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η …νέα Jennifer Hudson μίλησε για την αλλαγή που συντελέστηκε με πολλή προσπάθεια στο σώμα της. Η τραγουδίστρια, που έγινε το πρόσωπο της χρονιάς 2010 για τα κέντρα αδυνατίσματος Weight Watchers, κατάφερε να χάσει 40 κιλά και αισθάνεται τελείως διαφορετική πλέον!

Επιτέλους, είμαι μια καινούρια εγώ. Μερικές φορές με κοιτάζω στον καθρέφτη και δυσκολεύομαι να με αναγνωρίσω. Έχασα 40 ολόκληρα κιλά”, δήλωσε η Jennifer στο talκ show της Oprah Winfrey.

Η Jennifer Hudson …πρίν και μετά! Η διαφορά …κάνει “μπαμ”!

Ωστόσο, η Jennifer δεν θέλει να μοιάζει στα ανορεξικά μοντέλα της εποχής και είναι ικανοποιημένη με τη σιλουέτα της : “Τα πολύ μικρά νούμερα (στα ρούχα) δεν είναι για μένα”, συνεχίζει υποδηλώνοντας τον τερματισμό του προγράμματος απώλειας βάρους.

Η Jennifer μίλησε και για την οικογενειακή τραγωδία που βίωσε το 2008 : “Η οικογένειά μου. Είναι ένα πολύ ευαίσθητο και συγκινητικό θέμα για μένα. Ο γιος μου και η γιαγιά μου με βοήθησαν πολύ να ξεπεράσω την απώλεια της μητέρας και του αδελφού μου”, είπε η Jennifer και συμπλήρωσε πως η σκέψη τους την στήριξε στην προσπάθεια να χάσει βάρος.

Το πνεύμα τους μου έλεγε να συνεχίσω. Και προσπαθούσα να σκεφτώ αν η μητέρα μου θα ήταν ευχαριστημένη. Αν θα ήταν περήφανη για την προσπάθειά μου να χάσω βάρος”, συνέχισε η τραγουδίστρια.

Δεν πιστεύω ότι θα μπορέσω ποτέ να γίνω τόσο καλή μητέρα όσο ήταν η δική μου. Αλλά θα χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου αυτή σαν παράδειγμα για να σταθώ δίπλα στον γιο μου όπως στάθηκε δίπλα μου η μητέρα μου”, ολοκλήρωσε η Jennifer, δείχνοντας την απέραντη αγάπη και ευγνωμοσύνη που αισθάνεται ότι οφείλει στην αδικοχαμένη μητέρα της…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here