11/12/2013
www.musiccorner.gr

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Κρυσταλλίας «Τα Σπασμένα Μας Γυαλιά» κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Platinum Records και ήδη η δυνατή συνεργασία της αγαπημένης καλλιτέχνιδας με τον καταξιωμένο Στέφανο Κορκολή στη μουσική και την χαρισματική Ρεβέκκα Ρούσση στους στίχους, έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές!

krystallia_2013_12_01

Λίγο πριν την πρεμιέρα του επίσημου video clip, η Platinum Records εξασφάλισε μία backstage ματιά στα πολύωρα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν υπό την καθοδήγηση του ταλαντούχου σκηνοθέτη Δημήτρη Πλατανιά και του καταξιωμένου στο χώρο διευθυντή φωτογραφίας, Γιάννη Δρακουλαράκου.

Πανέτοιμη να περάσει στην πιο δημιουργική περίοδο της καλλιτεχνικής της πορείας, η Κρυσταλλία μας εντυπωσιάζει με την ερμηνεία της σε ένα κομμάτι που συγκροτείται από μουσικό και στιχουργικό βάθος!

Το αποτέλεσμα κορυφώνεται οπτικά με την ίδια να ενσαρκώνει τρεις διαφορετικές πτυχές της που βιώνουν τον έρωτα στις πιο έντονες αποχρώσεις του!

Το επίσημο video clip για “Τα Σπασμένα Μας Γυαλιά” έρχεται πολύ σύντομα από την Platinum Records. Την νέα δισκογραφική εταιρεία που αγαπά και στηρίζει το Ελληνικό τραγούδι!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here