4/2/2011
Γράφει η Κατερίνα Χαμηλοθώρη
Φωτογράφηση: Κώστας Φροντιστής
www.musiccorner.gr

Την καλύτερη …αλήθεια γιόρτασε το βράδυ της Τρίτης, μαζί με πολλούς φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους και δημοσιογράφους, ο αγαπημένος τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, σε γνωστό bar-restaurant ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας! Ο προσωπικός του δίσκος «Το καλύτερο ψέμα» δεν έγινε μία αλλά …πέντε φορές πλατινένιος και απ’ ό, τι ενημερωθήκαμε όσοι ήμασταν εκεί, η πορεία του δίσκου συνεχίζεται ακάθεκτη και κοντεύει να γίνει 7απλά πλατινένιος!!!! Μεγαλύτερη χαρά για τον ίδιο τον καλλιτέχνη, σίγουρα δε μπορούσε να υπάρξει! Το Music Corner ήταν φυσικά εκεί και το γιόρτασε δεόντως, μαζί του!

Περιμένοντας να έρθει ο Μιχάλης, ο κόσμος γέμιζε σιγά-σιγά το χώρο και τα πρώτα “πηγαδάκια” άρχισαν να σχηματίζονται. Οι σερβιτόροι κερνούσαν τους παρευρισκομένους φαγητά και ποτά, ενώ από τα μεγάφωνα ακούγονταν αρκετά από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο δίσκο που είχε την …τιμητική του το συγκεκριμένο βράδυ.

Η ώρα είναι 9 παρά 10 και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μπαίνει στην αίθουσα του εστιατορίου που θα γινόταν η απονομή με ένα τεράστιο χαμόγελο, το οποίο δεν έφυγε από τα χείλη του καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Χαιρέτισε έναν-έναν όλους τους παρευρισκομένους και λίγη ώρα αργότερα πήγε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να του απονεμηθεί ο πολύ-πλατινένιος δίσκος του.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Universal πήρε πρώτος το λόγο και καλωσόρισε τον κόσμο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μιχάλη. «Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, βρισκόμαστε εδώ για να κάνουμε την απονομή στον Μιχάλη για τους δίσκους του και ν’ ανακοινώσουμε νούμερα που …τρομάζουν, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι η δισκογραφία τα τελευταία χρόνια περνάει πολύ δύσκολες καταστάσεις. Είναι πολυτέλεια να κάνεις τέτοιες πωλήσεις αυτή την περίοδο!». Αμέσως μετά, κάλεσε τον πρωταγωνιστή της βραδιάς να έρθει να παραλάβει το δίσκο του. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους είστε κοντά μου απόψε. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, που δούλεψαν μαζί μου γι’ αυτή τη δουλειά. Είναι μεγάλη ευτυχία για μένα και το καλύτερο δώρο μετά από τόση δουλειά και προσπάθεια, να σε ανταμείβει το κοινό με τέτοιες επιτυχίες και ιδίως την εποχή αυτή που ζούμε. Να είστε καλά!», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης.

Οι επόμενοι φυσικά που είχαν σειρά να παραλάβουν τους δίσκους τους, ήταν οι δημιουργοί και οι άνθρωποι γενικότερα που συνέβαλαν στην τεράστια αυτή επιτυχία.. Μάνος Ελευθερίου, Ελεάννα Βραχάλη, Νίκος Γρίτσης και ο γνωστός dj Βαλεντίνο είναι κάποιοι απ’ αυτούς. Όλοι οι δημιουργοί ευχαρίστησαν κι εκείνοι τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για την άψογη συνεργασία που είχαν μαζί του και του ευχήθηκαν να συνεχίσει να έχει τόσο μεγάλες επιτυχίες και στο μέλλον. Ο κύριος Μάνος Ελευθερίου δήλωσε συγκεκριμένα: «Η αποψινή βραδιά είναι πολύ σημαντική για τον Μιχάλη, όχι μόνο για την προσωπική του επιτυχία, αλλά και για τον θρίαμβο του ελληνικού τραγουδιού που περνά δύσκολα. Δεν είναι μόνο ο τραγουδιστής που κάνει τη μεγάλη επιτυχία, αλλά σ’ αυτό έχουν ρόλο και οι στιχουργοί και οι συνθέτες που είναι από πίσω. Γι’ αυτό πρέπει να αγαπάμε το ελληνικό τραγούδι όλοι και να το στηρίζουμε. Κι απόψε σας ζητώ ν’ αγαπήσετε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και να του ευχηθείτε να έχει τη δύναμη να συνεχίσει να γράφει τόσο ωραία τραγούδια!».

Η βραδιά συνεχίστηκε με τον Μιχάλη να δίνει συνεντεύξεις σε όλους τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί, δεχόμενος πολλά συγχαρητήρια απ’ όλους για την επιτυχία του. Ανάμεσα σ’ εκείνους που τον τίμησαν με την παρουσία τους, είδαμε τον τραγουδιστή Πάνο Καλλίδη, τη Μαρλέν Αγγελίδη που τον συνοδεύει στις συναυλίες του, αλλά και την Κατερίνα Στικούδη (φωτο κάτω)!

Πάντα επιτυχίες Μιχάλη!!!!

———————-

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here