8/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Lady Gaga φέρεται να είναι πολύ εκνευρισμένη με την προγραμματιζόμενη ταινία που θα αναφέρεται στη ζωή της.

Η τραγουδίστρια έχει φτάσει στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας με τις καλλιτεχνικές της επιτυχίες, αλλά έχει δημιουργήσει και έντονες συζητήσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές και, πολύ περισσότερο, με τις απόψεις που κατά καιρούς έχει εκφράσει. Και ανησυχεί ιδιαίτερα για το περιεχόμενο της ταινίας που σχεδιάζεται.

Στο μεταξύ, οι παραγωγοί της ταινίας, που θα προβληθεί τηλεοπτικά με τίτλο “Fame Monster : The Lady Gaga Story”, αναζητούν την πρωταγωνίστρια που θα υποδυθεί την τραγουδίστρια και η επιθυμία τους είναι να βρουν ένα νέο και εντελώς άγνωστο πρόσωπο, προφανώς για να μη δημιουργηθούν συνειρμοί με την όποια εικόνα μιας ήδη γνωστής ηθοποιού.

Είναι έξαλλη. Γκρινιάζει συνεχώς και εκνευρίζεται στη σκέψη ότι η ζωή της θα «εκτεθεί» τηλεοπτικά. Η Lady Gaga δε θέλει να «βγει» η ζωή της στην τηλεόραση γιατί θα προβληθούν οι ανασφάλειες και οι αδυναμίες της. Θέλει να διατηρήσει την εικόνα της δυνατής και δυναμικής γυναίκας“, ανέφερε φίλος της τραγουδίστριας στο περιοδικό Life & Style.

Παρά τον εκνευρισμό της, η Lady Gaga αυτές τις μέρες «γιορτάζει» μια ακόμα μεγάλη προσωπική επιτυχία. Κατάφερε να ξεπεράσει τους 20.000.000 followers στο Twitter, γεγονός που την φέρνει στην πρώτη θέση της λίστας με τους περισσότερους θαυμαστές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here