15/5/2013
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  3 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση χωρίς ποτό .  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μας προσκαλεί την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι σε ένα διαφορετικό Live από αυτά που μας έχει συνηθίσει.

Ένα Live με «πανηγυρικό» χαρακτήρα μιας και θα είναι το τελευταίο της σεζόν για τον Δημήτρη στην Αθήνα. Με ένα δυναμικό πρόγραμμα όπως πάντα, που θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, αλλά και μοναδικές διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ/ροκ σκηνή. Αυτή τη φορά όμως θα μας παρουσιάσει και ένα άλλο πρόσωπό του, που δεν είναι ευρύτερα γνωστό παρά μόνο σε όσους έχουν παρακολουθήσει τις ζωντανές του εμφανίσεις.

dimitris_korgialas_2013_05_001

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς είναι μεγάλος λάτρης της παραδοσιακής μας μουσικής και έτσι θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε δημοτικά τραγούδια μέσα από την δική του ματιά. Για αυτόν τον λόγο, σε αυτήν την εμφάνιση επέλεξε να έχει μαζί του αγαπημένους φίλους που μοιράζονται την ίδια αγάπη.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Μαρίνα Δακανάλη, η Ζωή Παπαδοπούλου, αλλά και καλεσμένοι έκπληξη, θα βρίσκονται στο πλευρό του για να περάσουμε μαζί μία αξέχαστη βραδιά με απρόσμενα ντουέτα και ερμηνείες ψυχής στο πιο ανατρεπτικό Live.

Παρασκευή 17 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 22.30

Παίζουν οι μουσικοί:
Μάλο Μπρούνα: βιολί
Μπόντια Γιάννα: Μπάσο
Παύλου Στέλιος: ντραμς
Σκούταρης Γιάννης: πλήκτρα
Σπηλιωτόπουλος Στράτος: κιθάρα

Αρχιτεκτονική
Ελασιδών 6, Γκάζι, 210 9014428

Εισιτήριο: 10 ευρώ (με μπύρα/κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here