8/10/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής και η ερμηνεύτρια Κορίνα Λεγάκη παρουσιάζουν τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στη σκηνή του Half Note Jazz Club τη συναυλία ΤΑΓΚΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ.

Η συναυλία γίνεται με αφορμή την κυκλοφορία του ομότιτλου νέου τους δίσκου ΤΑΓΚΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ από τις εκδόσεις Μελάνι. Το πρόγραμμα θα είναι ιδιαίτερα πλούσιο καθώς θα περιέχει την παρουσίαση του δίσκου, τραγούδια και κομμάτια από τις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές, αλλά και νέο, ανέκδοτο υλικό από την παραγωγή του συνθέτη.

Συνθέτης και ερμηνεύτρια πλαισιώνονται από τους: Laertis – βιολί, Λίνα Δόδογλου – φλάουτο, Γιάννης Ηλιάκης – κρουστά και τη συμμετοχή δύο χορευτών.

Φιλική συμμετοχή: Παναγιώτης Μάργαρης στην κιθάρα

Ενδυματολογική επιμέλεια: Ιωάννα Τιμοθεάδου
Φωτογράφιση: Νικήτας Καραγιάννης

Ο Δημήτρης Μαραμής, κλείνει φέτος μία επιτυχημένη δεκαετία (2002-2012) ως συνθέτης στη δισκογραφία, στο θέατρο και στον κινηματογράφο, κυκλοφορώντας τον πέμπτο του προσωπικό δίσκο το Ταγκό Για Τρεις. Πέρυσι ο νεαρός συνθέτης έγραψε την μουσική για τη λαμπρή παράσταση Ερωτόκριτος του Στ. Λιβαθινού στο Ακροπόλ, ενώ φέτος συνεργάζεται με τον Νικήτα Τσακίρογλου στην παράσταση Picasso που θα ανέβει στο Beton 7. Παράλληλα ετοιμάζει τον νέο Ισπανόφωνο δίσκο του El Amor που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική μετά τα Χριστούγεννα, με την Ελληνοαμερικανίδα σοπράνο Lina Orfanos.

Για τη νεαρή τραγουδίστρια Κορίνα Λεγάκη, το Ταγκό για τρεις, αποτελεί τον δεύτερο προσωπικό της δίσκο, μετά τον πρώτο Χορός με τη Βροχή. Η Κορίνα συνεργάζεται με το free jazz σχήμα Outward bound, ενώ έχει δισκογραφήσει με τους Αρμός και τον Μπάμπη Στόκα.

Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος:
10 ευρώ (Δεν περιλαμβάνει ποτό / ποτό από 3€)

Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς

Κρατήσεις: 210 9213310  ǀ viva.gr – 13855

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here