17/11/2010
www.musiccorner.gr

Προσωπικά αντικείμενα του Michael Jackson και του John Lennon αναμένεται δημοπρατηθούν τον επόμενο μήνα στο Beverly Hills με τους φανατικούς και ταυτόχρονα πλούσιους θαυμαστές του να είναι έτοιμοι να «χτυπήσουν» τα συλλεκτικά κομμάτια.

Μεταξύ των αντικειμένων που θα δημοπρατηθούν θα είναι ένα κρυστάλλινο γάντι, ένα jacket με κόκκινο δέρμα και το κουστούμι του κατοικίδιου χιμπατζή Bubbles, αντικείμενα που είχε στην κατοχή του o Michael Jackson. Στην ίδια δημοπρασία, θα είναι διαθέσιμα κάποια κειμήλια του John Lennon, όπως το δερμάτινό jacket που φόρεσε το 1966, σε φωτογράφιση του από το περιοδικό LIFE. To συγκεκριμένο jacket αποτέλεσε την έμπνευση για την ενδυματολογική μεταμόρφωση των Beatles, στο ιστορικό εξώφυλλο του δίσκου “Sergeant Pepper’s”.

Εκτός αυτών, αλλά αντικείμενα του Lennon που θα δημοπρατηθούν, είναι μια κιθάρα που χρησιμοποιήθηκε από τον καλλιτέχνη σε μία συνάντηση του με τον Elvis Presley και ένα κολάζ που έκανε δώρο στον Elton John για τα γενέθλια των 28 ετών του. Τα κειμήλια που ανήκαν στον John Lennon αναμένεται να πωληθούν σε δεκαπλάσιες τιμές σε σχέση με αυτά του Michael Jackson, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το δερμάτινο jacket του Lennon που αναμένεται να πωληθεί προς 200.000 δολάρια, ενώ το κρυστάλλινο γάντι του Michael Jackson, που χρησιμοποίησε σε περιοδεία του  στα τέλη των 80s, θα δημοπρατηθεί για 20.000 δολάρια μόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here