30/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Άλλα δύο τραγούδια από το άλμπουμ της Amy Winehouse που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή διέρρευσαν στο internet.

Με τίτλους “Halftime” και “Between The Cheats”, έρχονται να προστεθούν στο “Our Day Will Come” που επίσης διέρρευσε πριν λίγο καιρό και ακούγεται τόσο online όσο και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (δείτε το παρακάτω).

Το άλμπουμ, με τίτλο “Lioness : Hidden Treasures” θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου και το “Our Day Will Come” θα είναι το δεύτερο single από το άλμπουμ και θα κυκλοφορήσει στις 5 του μηνός.

Προηγήθηκε από τα μέσα Σεπτεμβρίου το “Body And Soul”, το ντουέτο που είχε ηχογραφήσει η Amy με τον Tony Bennett, το οποίο δεν είχε την απήχηση που αναμενόταν. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του ’30 και αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία της εποχής, περιλήφθηκε σε μιούζικαλ και αποτέλεσε το βασικό μουσικό θέμα της ομώνυμης ταινίας του 1947. Ωστόσο, η επανεκτέλεσή του από την Amy και τον Tony δεν βρήκε ανάλογη ανταπόκριση στο κοινό, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία έφτασε μέχρι το Νο40 των βρετανικών και το Νο87 των αμερικανικών charts.

Προφανώς οι θαυμαστές της Amy, αλλά και το σύνολο του κοινού, αναμένει να ακούσει τις δημιουργίες της ίδιας της Amy όπως αποτυπώθηκαν σε ηχογραφήσεις της τελευταίας δεκαετίας και δεν κυκλοφόρησαν ποτέ μέχρι τώρα.

Οι παραγωγοί Mark Ronson και Salaam Remi συνεργάστηκαν στενά με τους γονείς της Amy, επέλεξαν τα τραγούδια του δίσκου και προχώρησαν στην παραγωγή του, με μέρος των εσόδων να κατευθύνονται στο ίδρυμα που φέρει το όνομα της αδικοχαμένης τραγουδίστριας.

Τα τραγούδια του άλμπουμ :

Our Day Will Come
Between The Cheats
Tears Dry
Will You Still Love Me Tomorrow
Like Smoke
Valerie
The Girl From Ipanema
Halftime
Wake Up Alone
Best Friends, Right?
Body And Soul
A Song For You

Και στη συνέχεια μπορείτε να ακούσετε και τα άλλα δύο τραγούδια που διέρρευσαν και πλέον κυκλοφορούν και στο youtube…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here