4/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Σε παρερμηνεία των δηλώσεών του απέδωσε ο Chris Brown τις φήμες που κυκλοφόρησαν και αναφέρονταν στην απόφασή του να παρατήσει τη μουσική. Ο Brown μετά την ολοκλήρωση του νέου του άλμπουμ, είχε υπονοήσει ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος του δίσκος.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αληθεύει καθώς ο Chris κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το νέο του άλμπουμ, με τίτλο “Fortune”, το δεύτερο μετά την επιστροφή του στον χώρο, το πέμπτο συνολικά της καριέρας του και το πρώτο με τη νέα του δισκογραφική εταιρεία, μετά την αποχώρησή του από τη Jive και το συμβόλαιο που υπέγραψε με την RCA. Θα ήταν άλλωστε παράλογο να αποφασίσει να αποχωρήσει από τη μουσική, όταν έκανε τόσο κόπο να ξαναβάλει σε πορεία την καριέρα του που κινδύνευσε να καταστραφεί μετά την επίθεσή του στη Rihanna πριν τρία χρόνια.

Το “Fortune” είναι ένα άλμπουμ με δεκατέσσερα κομμάτια στη standard έκδοση και άλλα πέντε στη deluxe, ενώ οι συνεργασίες του Brown στη δημιουργία των τραγουδιών είναι πάμπολλες : Adonis, Alle Benassi, Dallas Austin, Fuego, Jonas Jeberg, Team Breezy, Kevin McCall, The Underdogs, Tina Davis και αρκετοί άλλοι συνέβαλαν στη συγγραφή ή την παραγωγή των τραγουδιών του νέου άλμπουμ του Chris.

Και όλους αυτούς, αλλά και όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του στο σύνολο της καριέρας του, ευχαρίστησε δημοσίως από το βήμα των BET Awards παραλαμβάνοντας το βραβείο του καλύτερου R & B ερμηνευτή : “Θέλω να ευχαριστήσω τους Team Breezy, και καθέναν που δούλεψε στα άλμπουμ μου. Το νέο μου άλμπουμ κυκλοφορεί αυτές τις μέρες. Θέλω να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου. Είναι αφιερωμένο σε όλους σας. Εκτιμώ όσα κάνατε για μένα”, είπε ο Brown.

Τα τραγούδια του “Fortune” είναι τα εξής :

Turn Up the Music
Bassline
Till I Die
Mirage
Don’t Judge Me
2012
Biggest Fan
Sweet Love
Strip
Stuck on Stupid
4 Years Old
Party Hard / Cadillac
Don’t Wake Me Up
Trumpet Lights

Στη deluxe έκδοση θα υπάρχουν ακόμα τα :
Tell Somebody
Free Run
Remember My Name
Wait for You
Touch Me

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here