5/4/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το συγκρότημα των King Blues ανακοίνωσε επίσημα την διάλυσή του, μετά από μόλις οκτώ χρόνια ενεργού δράσης. Το γκρουπ δημιουργήθηκε το 2004 με μουσικό προσανατολισμό στην punk rock, ska punk και folk punk μουσική και κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ με μέτριες επιδόσεις. Ίσως γι’ αυτό και να αποφάσισαν τη διάλυση, αφού πρώτα κυκλοφορήσουν το τελευταίο τους άλμπουμ.

Long Live The Struggle” θα είναι ο τίτλος του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και στη συνέχεια οι King Blues θα είναι παρελθόν. “Φτάσαμε τα πράγματα εκεί που μπορούσαν να φτάσουν”, αναφέρουν τα μέλη του συγκροτήματος. “Mε μεγάλη  λύπη και βαριές καρδιές πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι από σήμερα οι king Blues δεν υπάρχουν πια. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας”.

Θα κυκλοφορήσουμε το τελευταίο μας άλμπουμ, με τίτλο “Long Live The Struggle”, στις αρχές Ιουλίου ως το τελευταίο κεφάλαιο της πορείας μας. Αισθανόμαστε ότι φτάσαμε τα πράγματα εκεί που μπορούσαν να πάνε και θα ήταν άδικο για σας να κάνουμε άλλες κινήσεις όπως άλλοι καλλιτέχνες. Πιστεύουμε σθεναρά σ’ αυτό που εκπροσωπούν οι Blues King”, ολοκληρώνει η επίσημη δήλωση διάλυσης του συγκροτήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here