28/12/2010
www.musiccorner.gr

Μια μοναδική έκπληξη περίμενε την Μαρία Ιακώβου την παραμονή των γενεθλίων της! Φίλοι αλλά και μέλη του Fan Club της, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, είχαν οργανώσει ένα party στο club όπου εμφανίζεται κάθε Τετάρτη για να γιορτάσουν μαζί της αυτή τη ξεχωριστή μέρα!

Λίγη ώρα μετά που είχε ανέβει στην σκηνή  και ενώ περίμενε να ακούσει την εισαγωγή από το νέο της τραγούδι με τίτλο “Άντε Γεια”, εμφανίστηκε μπροστά της μια τούρτα με το ζώδιο του τοξότη, όπου ανήκει. Όλο το club έγινε μια μεγάλη παρέα τραγουδώντας το γνωστό τραγούδι γενεθλίων! Η Μαρία φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε όλους τους φίλους και το fan club της για την όμορφη αυτή έκπληξη.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με πολύ κέφι, όπως άλλωστε κάθε Τέταρτη στο γνωστό Club Sideradiko όπου εμφανίζεται η αγαπημένη τραγουδίστρια. Ανάμεσα στους φίλους της Μαρίας Ιακώβου που παραβρέθηκαν στο πάρτυ ήταν ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης.

Η έκπληξη  όμως δεν σταμάτησε εκεί! Συνεχίστηκε και την μέρα των γενεθλίων της στο Fix στην Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται, μαζί με τον Βασίλη Καρρά, την Έλλη Κοκκίνου και τους Αλχημιστές! Κατά την διάρκεια του προγράμματος της, ανέβηκαν οι Αλχημιστές με τούρτα επί σκηνής για να της κάνουν και πάλι έκπληξη!!! Φυσικά δυνατό παρόν έδωσαν και αυτή τη βραδιά φίλοι αλλά και μέλη του Fan Club της!

Η Μαρία Ιακώβου εμφανίζεται κάθε Τετάρτη στο Sideradiko στην Αθήνα και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Fix της Θεσσαλονίκης!

Το σχήμα με τους Βασίλη Καρρά, Έλλη Κοκκίνου, Μαρία Ιακώβου και Αλχημιστές μετά την ολοκλήρωση των επιτυχημένων εμφανίσεων του στην συμπρωτεύουσα, θα ξεκινήσει νέο κύκλο εμφανίσεων στην Αθήνα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here