7/11/2013
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Τα πιο αγαπημένα του παραδοσιακά, μικρασιάτικα, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια σε νέες, σημερινές, τολμηρές και λίγο «αιρετικές», κιθαριστικές εκδοχές μας παρουσιάζει στο νέο του album με τίτλο “Το πλοίο θα σαλπάρει” ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στα τραγούδια των προγόνων και δασκάλων του και ταυτόχρονα ένα αφιέρωμα στο αγαπημένο του όργανο, την κιθάρα.

portokaloglou 1

Η δουλειά αυτή ηχογραφήθηκε από τον τραγουδοποιό σαν μελέτη και φόρος τιμής στα τραγούδια όλων αυτών των ιδιοφυών ανώνυμων και επώνυμων δημιουργών που μας κληρονόμησαν ένα θησαυρό και που όπως κι ο ίδιος λέει “δεν πρέπει να τον εγκαταλείψουμε στο ράφι ενός μουσείου αλλά να κρατήσουμε την σχέση μας μαζί του ζωντανή” Στην ηχογράφηση ο Νίκος Πορτοκάλογλου έπαιξε μόνος του όλων των ειδών τις κιθάρες και μπάσο.

portokaloglou 2

Τα τραγούδια από τη νέα αυτή δισκογραφική δουλειά θα παρουσιάσει ο αγαπημένος τραγουδοποιός στον Σταυρό Του Νότου από το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιήσει και μια σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here