18/12/2012
www.musiccorner.gr

Οι δεισιδαίμονες πιστεύουν ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει στις 21/12. Εμείς ελπίζουμε να προλάβουμε να ζήσουμε ένα ακόμα εξαιρετικό live, αυτή τη φορά στο Puzzle στα Μέγαρα!

Εκεί που οι Δραμαμίνη θα ενώσουν τις μουσικές τους ανησυχίες και την συναυλιακή τους ενέργεια με αυτές του Αντώνη Μπακαούκα.

Οι Δραμαμίνη επιστρέφουν δισκογραφικά με το νέο single «Ο Μιχαλιός» από τον 3ο τους δίσκο, «Με το Μηδέν και το Άπειρο να συμφιλιωθούμε», σε στίχους Κώστα Καρυωτάκη, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013. Συναυλιακά βρίσκονται στην καλύτερη και πιο παραγωγική στάση της καριέρας τους, κάτι που αποδεικνύουν σε κάθε τους εμφάνιση.

Ο Αντώνης Μπακαούκας ζει μια δεύτερη εφηβεία και ξανά από την αρχή το όνειρο και το ταξίδι της δημιουργίας. Ο πρώτος προσωπικός του δίσκος (του οποίου την παραγωγή έκαναν οι Δραμαμίνη) κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγους μήνες και ήδη τραγούδια όπως το ομώνυμο του δίσκου “Πάρτυ Στο Κρεβάτι”, αλλά και τα “Εσύ” και “Θα Σηκωθώ Ξανά” έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και το airplay αρκετών ραδιοφωνικών σταθμών.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια λένε και όταν μιλάμε για συναυλίες δεν μπορεί παρά να είναι αληθινά και σοφά τα λόγια του λαού…

Υ.Γ. Αν …δεν καταστραφεί ο κόσμος, θα ακολουθήσει after live party, με τον Γιάννη Κουλουκάκο στα decks, σε ένα dj set που θα “ανακατέψει” μουσικές επιτυχίες με “ροκ” αισθητική από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αν δεν προλάβει, να ξέρετε ότι ήταν προετοιμασμένος για όλα…!

Παρασκευή 21/12/2012, το Puzzle υποδέχεται την πιο ροκ συνεύρεση της περιοχής των Μεγάρων…

Εισιτήριο: 10€ (με ποτό)
Ώρα έναρξης : 22.00

Puzzle Friends & Happening Point
Παραλία Βαρέας Μεγάρων
6944655531

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here