7/12/2010
www.musiccorner.gr

Δύο unplugged εμφανίσεις θα κάνει ο Γιώργης Χριστοδούλου στο κέντρο της Αθήνας παρουσιάζοντας τα νεα του τραγούδια πριν αυτά κυκλοφορήσουν στην Ισπανία και την Ελλάδα.

Πρόκειται για το νέο του δίσκο με γενικό τίτλο “Flaneur*” ο οποίος περιέχει πρωτότυπα ισπανικά και γαλλικά τραγούδια. Μελωδίες και στίχοι που προέκυψαν από τις συνεργασίες του Γιώργη τα δύο τελευταία χρόνια με ισπανούς τραγουδοποιούς και μουσικούς και θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2011. Μαζί θα ακουστούν τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, καθώς και διακευές από το φάσμα της ευρωπαϊκής μουσικής με τον ήχο και την ατμόσφαιρα των κοσμοπολίτικων καφέ του Παρισιού, της Βαρκελώνης,της Βενετίας και της παλιάς Αθήνας.

Ρυθμός, θεατρικότητα και λεπτό χιούμορ χαρακτηρίζουν αυτές τις εμφανίσεις στις οποίες συμμετέχουν δύο εξαιρετικοί τζαζίστες μουσικοί, ο Alfred Ruci στις κιθάρες κι ο Πάρις Ματακούδης στο κοντραμπάσο.

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στο Chandelier  (Μπενιζέλου 4, Πλάκα, τηλ.2103316330) και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στο Pure Bliss  (Ρόμβης 24 Α, Αθήνα, τηλ. 210-3250360-2)

ώρα 22.00 – Η είσοδος θα είναι ελεύθερη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here