21/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Παύλος Ζέρβας

Οι Rec χωρίζουν…! Απόφαση κεραυνός εν αιθρία, για ένα συγκρότημα που μεσουρανεί στο τοπίο της σύγχρονης ελληνικής pop και hip hop σκηνής!

Το έχουμε μάθει από προχθές, όμως περιμέναμε μια επίσημη διαβεβαίωση… Και αυτή ήρθε μέσα από το προφίλ του Γιάννη Ρουσσουνέλου (Moixos 24) στο facebook:

Έπειτα από ώριμη σκέψη, περισυλλογή, συγκέντρωση και μετά από ατελειώτες συζητήσεις με εμένα, τον Γιάννη, τον Ρουσσουνέλο και τον Μοίχο 24, ομόφωνα αποφασίσαμε να χαράξουμε νέα μουσική ρότα! Ευχαριστώ βαθύτατα τους REC! Δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν. Τους ευχαριστώ πολύ για όσα περάσαμε και τους εύχομαι καλή συνέχεια στη μουσική τους πορεία! Ανακαινιζόμαστε υπό νέα διεύθυνση και όνομα και επανερχόμαστε δριμύτεροι με τα νέα επαγγελματικομουσικά μας σχέδια.
Καλησπέρα σε όλους και να έχουμε καλές γιορτές” …

Επίσης, στην επίσημη σελίδα των Rec στο Facebook, αναφέρονται πλέον ως μέλη του group, μόνο ο Άρης και η Ναυσικά…

Ο Γιάννης Ρουσουνέλος αποχωρεί λοιπόν από τους Rec και πλέον αναζητά νέα ρότα στη καλλιτεχνική του πορεία. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι Rec δεν θα διαλυθούν, αλλά θα συνεχίσουν ως δίδυμο πλέον, με τον Άρη Λουμάκη (Artcide) και τη Ναυσικά Σαραντοπούλου

Να θυμήσουμε πως οι Rec δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2009, όταν Λουμάκης και Ρουσουνέλος αποχώρησαν από τους Stavento και δημιούργησαν το δικό τους group, στο οποίο σύντομα προστέθηκε και η Ναυσικά. Το πρώτο τους album κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2010 με τη Lyra και έφερε τον τίτλο “Αλλάζω”. Μέσα από αυτό ξεχώρισαν σύντομα δυνατές επιτυχίες, όπως τα “αλλάζω” , “για σένα χάνομαι” , “σε όνειρα χαμένα” κ.α.

Αρχές του 2011 κάνουν αίσθηση με το remix του “όταν κάνουμε έρωτα”, γνωστής παλιότερης επιτυχίας της Άννας Βίσση (σε μουσική – στίχους Νίκου Καρβέλα)

Το φετινό καλοκαίρι ήρθε η νέα τους επιτυχία “Chocolat το χρώμα” που ακουγόταν συνέχεια και κυριάρχησε σε charts και ραδιοφωνικές συχνότητες! Πριν λίγο καιρό, κυκλοφόρησαν ένα ακόμη single με τίτλο “το λέει η καρδιά μας”, που κι αυτό θα κάνει γρήγορα τη δική του επιτυχία και συνεχίζει σήμερα να παίζει παντού!

Και ξαφνικά, στο απώγειο της επιτυχίας τους, οι Rec αποφασίζουν να “χωρίσουν”, με τη φυγή από το group του Γιάννη Ρουσσουνέλου. Το “διαζύγιο” φαίνεται να είναι συναινετικό και ο Γιάννης να αποχωρεί σε φιλικό κλίμα…

Μένει να δούμε πόσο θα επηρεάσει αυτή η φυγή, τη συνέχεια των Rec…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here