16/7/2013
Γράφει η Laurence Larochelle
Φωτογράφηση: Χαρά Γερασιμοπούλου
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο πετυχημένους τραγουδιστές και συνθέτες της γενιάς του. Από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην ελληνική μουσική σκηνή και σήμερα μετρά πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Πρόκειται φυσικά για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που έδωσε την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Βεάκειο θέατρο  μια μοναδική συναυλία με special guest τον Μηδενιστή.

xatzigiannis_veakeio_2013_07_ 075

Το Βεάκειο ήταν από νωρίς ασφυκτικά γεμάτο από μικρούς και μεγάλους. Άνθρωποι όλων των ηλικιών είχαν κατακλίσει το θέατρο περιμένοντας να ακούσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη να ερμηνεύει παλιές και νέες επιτυχίες. Για πρώτη φορά, βρισκόμουν σε συναυλία καλλιτέχνη που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει κάθε λογής ανθρώπους, τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους. Οικογένειες με παιδιά, έφηβοι αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία… δεν έλλειπε κανείς από αυτή τη συναυλία, όλοι ήταν εκεί για να απολαύσουν τον Κύπριο τραγουδιστή.

xatzigiannis_veakeio_2013_07_ 069

Την έναρξη έκανε η Βαλάντω Τρύφωνος η οποία ξεσήκωσε τους θεατές. Ξεκίνησε ερμηνεύοντας το «Try» της Pink , συνέχισε με το «Get Lucky» των Daft Punk και έκλεισε την εμφάνισή της με ένα δικό της τραγούδι το «Να Μου Εξηγήσεις».

xatzigiannis_veakeio_2013_07_ 006_valando_tryfonos

Αμέσως μετά, ανέβηκε στη σκηνή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάνοντας το κοινό του να παραληρεί. Πριν αρχίσει δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πιστούς του θαυμαστές που ήταν εκεί και που συνεχίζουν να τον στηρίζουν ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης. Ξεκίνησε συστήνοντάς μας ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Η Αγάπη Δυναμώνει» από τον ομώνυμο δίσκο του που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο.

Συνέχισε ερμηνεύοντας κάποια από τα νέα του τραγούδια σαν το «Τρεις Ζωές», το «Κάτι δυνατό», το «Θα Κάνω Πίσω Εγώ» ή το «Μέσα Σου Βρίσκομαι» το οποίο όπως είπε και ο ίδιος είναι το αγαπημένο του τραγούδι από το νέο του δίσκο. Ακολούθησαν παλαιότερες αγαπημένες επιτυχίες του όπως το «Πλάι – Πλάι», «Ότι Θες», «Η Αγάπη Που Μένει», «Παιδί Της Βροχής», «Εμείς Οι Δυο Σαν  Ένα», «Το Καλύτερο Ψέμα», «Μια Από Τα  Ίδια», «Το καλοκαίρι μου» αλλά και πολλά άλλα αγαπημένα τραγούδια που σίγουρα όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει στο δρόμο για τη δουλειά ή μας έχουν κρατήσει συντροφιά σε δύσκολες στιγμές.

xatzigiannis_veakeio_2013_07_ 041

Κάπου στη μέση της συναυλίας  έκανε την εμφάνισή του ο Μηδενιστής και μαζί με το Μιχάλη Χατζηγιάννη ερμήνευσαν το «Σε Ένα Τοίχο» καθώς και δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη: το «Ακατάλληλη Σκηνή» και το «Ανάποδα». Κατά την διάρκεια της εμφάνισής του και πριν δώσει και πάλι τη σκυτάλη στον αγαπημένο τραγουδιστή, ο Μηδενιστής ερμήνευσε μεταξύ άλλων κάποιες από τις επιτυχίες του όπως «Το party δε σταματά», «Ζω τη στιγμή», «Όλα», «Σ’ αγαπάω» και «Μια ζωγραφιά» ενώ το τέλος κάθε τραγουδιού συνοδευόταν από κοριτσίστικα ουρλιαχτά!!!

xatzigiannis_veakeio_2013_07_ 068_midenistis

Το κοινό ακούραστο επευφημούσε τον καλλιτέχνη και με «τα χέρια ψηλά» τραγουδούσε μαζί του κάθε τραγούδι. Ήταν μια υπέροχη συναυλία που φάνηκε να διασκέδασαν τόσο οι συντελεστές όσο και οι θεατές. Ο Χατζηγιάννης παρέα με τον Μηδενιστή και τη Βαλάντω στα φωνητικά, για περίπου δύο ώρες, μας κράτησαν συντροφιά σε μια συναυλία που τα είχε όλα!

Αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το live…


*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here