21/5/2014
www.musiccorner.gr

Τo αγαπημένο συγκρότημα ΕΚΜΕΚ επιστρέφει με ένα νέο ιδιαίτερο καλοκαιρινό τραγούδι με ενέργεια, ρυθμό, χιούμορ και ένταση, λίγο πριν ξεκινήσουν το συναυλιακό τους καλοκαίρι.

Τιμώντας τα καλύτερα στοιχεία της ελληνικής τραγουδοποιίας και επηρεασμένοι ταυτόχρονα από την άλλη τους αγάπη, το Μεξικό και τη λάτιν μουσική οι «Εκμέκ» κέρδισαν από την αρχή το αυτί του κοινού ως μια από τις δημιουργικότερες νέες δισκογραφικές προτάσεις. Το πρώτο τους άλμπουμ «Γλυκαίνει και δεν παχαίνει»( Lyra, 2011) απέκτησε γρήγορα airplay στα ραδιόφωνα της Ελλάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε τραγούδια όπως το «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω» (διασκευή στο τραγούδι του Μανώλη Χιώτη), «Αχ Μαρία», «Η μπαλάντα της λογικής» να ξεχωρίσουν, ενώ «Ο τραπεζίτης» γίνεται το soundtrack του διεθνούς ντοκιμαντέρ του Deutsche Welle για την κρίση στη χώρα. Η συνεργασία τους με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο «Δε σε συγχώρεσα ούτε λίγο» και το single «Άγγελος Ξένος» προχώρησαν περαιτέρω στο δρόμο αυτό συστήνοντας την μπάντα σε ακόμα ευρύτερο κοινό.

ekmek_2014_05

Η τελευταία τους κυκλοφορία το «Τεμπελαριό» είναι έτοιμη για ακρόαση και download στο www.facebook.com/ekmektheband και σε όλα τα ψηφιακά δισκοπωλεία

Ακούστε το ΔΥΝΑΤΑ!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here