17/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Jeff Hanneman, ο κιθαρίστας των Slayer, δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει το συγκρότημά του στην επερχόμενη περιοδεία, εξαιτίας προβλήματος υγείας.

Ο Hanneman θα πρέπει να εισαχθεί στο χειρουργείο και να υποβληθεί σε επέμβαση, καθώς πάσχει από νεκρωτική φαγιίτιδα (necrotizing fasciitis), μία σπάνια ασθένεια που προκαλείται, συνηθέστερα, από δάγκωμα αράχνης. Η ασθένεια «τρώει» τους ιστούς του σώματος, ειδικά τους συνδετικούς ιστούς, και προκαλεί νεκρώσεις στο σώμα, με αποτέλεσμα, αν δεν αντιμετωπιστεί επιθετικά με χειρουργική επέμβαση, να κινδυνεύει ακόμα και η ζωή του ασθενούς.

Ο Hanneman, λοιπόν, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τις συναυλίες του συγκροτήματος και να προσέξει την υγεία του, προκειμένου να ιαθεί και να μην «παίξει» με την υγεία του.

Οι Slayer, πάντως, δεν θα αναβάλουν τις συναυλίες τους και θα αναζητήσουν άλλον κιθαρίστα για να αντικαταστήσει τον άρρωστο σύντροφό τους, που συμφώνησε να δοθούν κανονικά όλες οι συναυλίες παρά την απουσία του.

Μετά από όσα συνέβησαν, συμφωνήσαμε όλοι ότι δεν μπορούμε να απογοητεύσουμε τους θαυμαστές μας. Ο Jeff (Hanneman) στηρίζει ξεκάθαρα αυτή την απόφαση”, ανέφερε ο έτερος κιθαρίστας του γκρουπ Kerry King.

Θα δώσουμε κανονικά όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε θα επιστρέψει (ο Hanneman) αλλά σίγουρα θα είναι όσο το συντομότερο γίνεται. Ανυπομονούμε να καλυτερέψει και να γυρίσει να μας συνοδεύσει στην περιοδεία”, ολοκλήρωσε ο King.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here