Σεπτέμβριος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επιστρέφει δυναμικά στη νύχτα για τη χειμερινή σεζόν 2011-2012 , πλάι στην σπουδαία ερμηνεύτρια Ελένη Δήμου, σε μία από τις πιο γνωστές και αξιόλογες μουσικές σκηνές της Αθήνας, την Αρχιτεκτονική (Ελασιδών 6, Πειραιώς, Γκάζι).
Οι εμφανίσεις των δύο καλλιτεχνών θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο και αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι τις αρχές του 2012, όπου θα μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη και μετέπειτα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Ελένη Δήμου σημείωσε μεγάλη επιτυχία πριν από λίγους μήνες στην Αρχιτεκτονική και αποφάσισε να συνεχίσει και τη νέα χειμερινή σεζόν, αυτή τη φορά μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις και πάνω απ’ όλα καλά τραγούδια και διασκέδαση.
Οι δύο καλλιτέχνες συνδέονται με στενή φιλία και συνεργάστηκαν δισκογραφικά το 2002 στο τραγούδι «Κανείς δεν είναι κανενός».Ένα νέο ντουέτο όμως ετοιμάζεται ενόψει των κοινών τους εμφανίσεων,  στο επερχόμενο cd του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος Οκτωβρίου από την EMI.

Μαζί με τους δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες θα εμφανίζονται ο Τάσος Βουγιατζής, ο νικητής του X-Factor 3,o Χάρης Αντωνίου και η Έλενα Αναγιωτού που ξεχώρισε επίσης στο X-Factor 3.

Αυτό το χειμώνα λοιπόν, όλοι δρόμοι οδηγούν στην Αρχιτεκτονική, όπου η Ελένη Δήμου και ο Κωνσταντίνος Χριστόφορου και η παρέα τους «ετοιμάζουν ταξίδι μονάχα για πάρτη μας» κάνοντας «αυτό το βράδυ και κάθε βράδυ δικό μας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here