16/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η βασίλισσα της soul μουσικής, Aretha Franklin, ενθουσιάστηκε από το αφιέρωμα που της ετοίμασαν και παρουσίασαν οι Christina Aguilera, Jennifer Hudson, Yolanda Adams, Florence Welch και Martina McBride στα προχθεσινά Grammy Awards. Παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να παραστεί στην τελετή, απόλαυσε το αφιέρωμα από τηλεοράσεως και σχολίασε στη σελίδα της στο facebook : “Το λάτρεψα. Όλες οι κυρίες ακουγόντουσαν τόσο ωραία και ήταν υπέροχες”!

Ήταν όλες τους ντυμένες υπέροχα. Ευχαριστήθηκα κάθε ερμηνεία, ειδικότερα της Yolanda Adams στο “Spirit In The Dark” και της Christina Aguilera στο “Ain’t No Way”. Τις λάτρεψα όλες. Ήταν πανέμορφες και μου άρεσε πάρα πολύ το φόρεμα της Jennifer Hudson. Μπράβο σε όλες τους”.

Η μεγάλη κυρία της soul υπεβλήθη σε επέμβαση τον περασμένο Δεκέμβριο και έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση πριν λίγες μέρες. Παρά την επιβαρυμένη υγεία της, δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ καλά και ανυπομονεί να ανεβεί και πάλι στη σκηνή.

Η Aretha θα δώσει τις πρώτες της συναυλίες στις 3 και 5 Ιουνίου στο Detroit και σχεδιάσει να προγραμματίσει εξ’ αρχής όλες τις συναυλίες που υποχρεώθηκε να ακυρώσει για λόγους υγείας.

Με την ευκαιρία των δηλώσεών της σε τηλεοπτικό σταθμό, η Aretha ευχαρίστησε όσους την στήριξαν στην περιπέτεια της υγείας της : “Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έστειλαν ευχετήριες κάρτες και λουλούδια και με βοήθησαν σωματικά και ψυχικά να ξεπεράσω το πρόβλημα. Και περισσότερο απ’ όλους, αυτούς που προσευχήθηκαν για μένα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here