8/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτή είναι η γνώμη της Avril Lavigne, που δέχθηκε επίθεση αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Los Angeles. Η Καναδή τραγουδίστρια με τον φίλο της Brody Jenner, επέστρεφε μετά από νυχτερινή έξοδο και δέχθηκε επίθεση από πέντε άγνωστους άνδρες λίγα μέτρα μακριά από το Hollywood Roosevelt Hotel.

Η Avril ανακοίνωσε το γεγονός μέσω Twitter : “Δεν τσακώνομαι. Δεν πιστεύω στη βία. Για να γίνω ξεκάθαρη, δέχθηκα επίθεση από 5 άτομα. Ήταν πολύ κακή εμπειρία. Το πρόσωπό μου είναι χάλια”, έγραψε η τραγουδίστρια. Μαυρισμένο μάτι, ματωμένη μύτη, τραβηγμένα μαλλιά, εκδορές, μώλωπες και κοψίματα. Δεν είναι σωστό να κακοποιείς τους άλλους. Η βία ΠΟΤΕ δεν είναι η απάντηση”, συνέχισε η Avril.

Μετά την επίθεση, οι κακοποιοί εξαφανίστηκαν, ενώ η Avril έφυγε και άφησε τον Brody να δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Στη συνέχεια οδηγήθηκε σε νοσοκομείο όπου περιποιήθηκαν το τραύμα του. Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι πέντε κακοποιοί επιτέθηκαν στο ζεύγος για να το χτυπήσουν και να το ληστέψουν. Στον καυγά που δημιουργήθηκε ο Brody δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι και το πρόσωπο από μπουκάλι. Ενδιαφέρον Σαββατόβραδο. Μόλις βγήκα από το νοσοκομείο με ένα νέο σημάδι στο πρόσωπο”, έγραψε στο Twitter ο Brody, φωτογραφίες του οποίου με ματωμένο πρόσωπο κυκλοφόρησαν στον τύπο.

Η Avril, πάντως, παρά την οργή της για την επίθεση που δέχθηκε, έμεινε σταθερή στην άποψη ότι η βία δεν είναι λύση. Δίκιο έχει, αλλά αν έβλεπε μπροστά της αυτούς που την χτύπησαν, τι θα έκανε άραγε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here