19/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η θρυλούμενη ένωση των Rolling Stones για μια, τουλάχιστον, συναυλία στην 5οη επέτειο από τη δημιουργία τους, είναι πιο κοντά. Ειδικά όταν η είδηση δεν προέρχεται από φημολογίες των media και των πηγών τους ή από «σκόρπιες» δηλώσεις των μελών του συγκροτήματος, αλλά από τον frontman του, τον Mick Jagger!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις δηλώσεις του Mick, οι Rolling Stones προετοιμάζονται για μια συναυλία μέσα στο φθινόπωρο. “Σίγουρα θα μας δείτε και πάλι όλους μαζί σύντομα. Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας να είμαστε ξανά μαζί και μας φέρνει πολλές αναμνήσεις. Δεν μπορώ να πιστέψω πως πέρασαν πενήντα χρόνια. Περνάμε καλά μαζί και θέλουμε να κάνουμε ορισμένες συναυλίες”, δήλωσε ο Jagger στην London’s Evening Standard.

Η δήλωση αυτή και η χρήση πληθυντικού στη λέξη συναυλίες, έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες που ήθελαν το συγκρότημα να ετοιμάζεται για μια σειρά -έστω και μικρή- συναυλιών, στο πλαίσιο των εορτασμών των 50 χρόνων από τη δημιουργία του. Αλλά, δεν πρόκειται να τους δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινάνε σε λίγες μέρες στο Λονδίνο.

Ο λόγος που οι Stones δεν θα εμφανιστούν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών, παρόλο που τους ζητήθηκε, δεν είναι άλλη από την έλλειψη ετοιμότητας των μελών του γκρουπ. “Είναι πολύς καιρός που δεν έχουμε παίξει μαζί και δε θεωρούμε ότι είμαστε έτοιμοι για να ανεβούμε στη σκηνή. Είναι ένα πολύ απαιτητικό live και δεν μπορούμε να πάρουμε τέτοιο ρίσκο. Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή κανένας μας δεν πιστεύει πως είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο”, ολοκλήρωσε ο Jagger, βάζοντας και επίσημα ένα τέλος στη σχετική φημολογία.

Εμάς, πάντως, μας φτάνει που επιβεβαιώθηκε ότι το θρυλικό συγκρότημα θα δώσει έστω και λίγες συναυλίες…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here