21/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μετά την ασθένειά του, που τον υποχρέωσε να ματαιώσει αρκετές από τις προγραμματισμένες του συναυλίες, ο George Michael ανακοίνωσε την επιστροφή του στην ενεργό δράση για την ολοκλήρωση της περιοδείας από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο καλλιτέχνης είχε ξεκινήσει την “Symphonica Tour” τον περασμένο Αύγουστο και μέχρι την εισαγωγή του σε νοσοκομείο της Αυστρίας για πνευμονία, είχε δώσει τις 46 από τις 65 προγραμματισμένες συναυλίες του. Η βαρύτητα της κατάστασης της υγείας του τον υποχρέωσε να ματαιώσει όλες τις υπόλοιπες και μόλις πριν δύο μήνες ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ολοκληρώσει την περιοδεία, αλλά μετά το καλοκαίρι καθώς οι φωνητικές του χορδές δεν θα έχουν επανέλθει πλήρως.

Ο George, παρότι ανέρρωσε πλήρως χρειάζεται ακόμα ξεκούραση προκειμένου να ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του και να είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις μιας περιοδείας. Ανακοίνωσε, λοιπόν, νέες ημερομηνίες για όσες συναυλίες ματαιώθηκαν και πρόσθεσε και άλλη μια εμφάνισή του στην Αυστρία στις 4 Σεπτεμβρίου. Η εμφάνιση αυτή αποτελεί το έμπρακτο «ευχαριστώ» του καλλιτέχνη στους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου που τον περιέθαλψαν κι ο George θα διαθέσει δωρεάν 1.000 εισιτήρια στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Ο George Michael είναι καλά στην υγεία του και γυμνάζεται για να ξαναβρεί τη φυσική του κατάσταση μετά τη μάχη με την πνευμονία”, αναφέρει ανακοίνωση εκ μέρους του καλλιτέχνη. “Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που με φρόντισαν και σε όλους τους θαυμαστές, τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς μου για την αγάπη και την υποστήριξή τους. Ανυπομονώ να σας δω όλους από κοντά”, ολοκληρώνει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, ο George Michael ακύρωσε τελείως τη συναυλία που θα έδινε στο Στρασβούργο, ενώ όλες τις άλλες συναυλίες του, που τυχαίνει να είναι όλες στη Βρετανία, θα τις δώσει από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 17 Οκτωβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here