2/5/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Οι Slipknot επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι στις συναυλίες και είναι βέβαιοι ότι οι εμφανίσεις τους αυτές θα είναι οι πιο συγκινησιακά φορτισμένες. Αυτό δήλωσαν τα μέλη του συγκροτήματος, που τον περασμένο Μάιο είδαν τον μπασίστα τους Paul Grey να αφήνει τον μάταιο τούτο κόσμο από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Οι φετινές εμφανίσεις του συγκροτήματος θα είναι οι πρώτες μετά τον θάνατο του Grey και η απουσία του έχει από τη σκηνή θα επηρεάσει έντονα κάθε μέλος του γκρουπ στις συναυλίες. Θα έχω βάλει τα κλάματα πριν ακόμα πατήσω το πρώτο σκαλί. Και τις χρειάζομαι πάρα πολύ τις συναυλίες. Τις χρειαζόμαστε όλοι. Τις περιμένουμε με ανυπομονησία, αλλά θα είναι πολύ δύσκολες στιγμές”, δήλωσε ο Shawn Crahan. Κάνουμε πρόβες με τον νέο μας μπασίστα, Donnie Steele, τις τελευταίες εβδομάδες και η αίσθησή μου είναι ότι αυτές οι συναυλίες θα είναι οι πιο συγκινησιακά φορτισμένες από όσες έχουμε κάνει ποτέ. Μπορώ να πω, όμως, ότι όλοι ανυπομονούμε. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι”, συμπλήρωσε ο ντράμερ Joey Jordison.

Οι Slipknot θέλουν να συνεχίσουν κανονικά την πορεία τους, να γράψουν νέα κομμάτια και ευελπιστούν να ξεκινήσουν ηχογραφήσεις για το πέμπτο τους άλμπουμ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας τους. Αν θέλω κι άλλο δίσκο; Οπωσδήποτε. Ωστόσο, δεν είμαι μάντης. Αν με ρωτήσετε ποια μπορεί αν είναι η συνέχεια για το γκρουπ θα σας απαντήσω ότι δεν γνωρίζω”, ανέφερε ο Shawn για το μέλλον του συγκροτήματος.

Ο Joey Jordison εμφανίστηκε κάπως πιο αισιόδοξος : “Όσο με αφορά προσωπικά, θέλω να συνεχίσουμε. Και έχω έτοιμα περίπου 17 νέα κομμάτια”, δήλωσε…

Ας ελπίσουμε η περιοδεία να είναι μια καλή ευκαιρία να ξεπεραστεί κατά το δυνατόν ο θάνατος του Grey και το γκρουπ να συνεχίσει κανονικά την πορεία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here