21/12/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση  για την Πέμπτη 2/2 . Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Slava’s snowshow”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Επιτέλους ξημερώνει μία άσπρη μέρα!

Κανείς δεν μένει άπραγος και τίποτα ανέπαφο, στο «διασημότερο χειμωνιάτικο σόου του κόσμου», στο «διαδραστικότερο έργο στον πλανήτη Γη»!

Κορυφαίοι κλόουν, εξαίσιες μελωδίες, εκπληκτικοί φωτισμοί, ευρήματα μίας αχαλίνωτης φαντασίας και εντυπωσιακά εφέ, συνθέτουν από κοινού ένα απίστευτα διαδραστικό περιβάλλον απ’ το οποίο δεν απουσιάζει ακόμη και η προσομοίωση μίας αληθινής πολικής χιονοθύελλας!

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

1-12 Φεβρουαρίου 2012 (15 παραστάσεις)

Η προπώληση ξεκίνησε
Τιμές εισιτηρίων: Από 30 € έως και 70 €
Φοιτητικά και παιδικά εισιτήρια: Έκπτωση 30%

Προπώληση εισιτηρίων:
Στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, τηλ.: 210 3213 100

Στα καταστήματα PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΙΑΝΟΣ
Κρατήσεις με πιστωτική κάρτα: 210 81 0 81 81
Κρατήσεις μέσω Internet:  www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com

Πληροφορίες: 210 72 58 510

Μια ατμόσφαιρα φανταστική…

Πλοία που ταξιδεύουν σε θάλασσες από εκτυφλωτική ομίχλη, γιγάντιοι ιστοί αράχνης τυλίγουν το θέατρο με τη βοήθεια του κοινού, ομπρέλες στροβιλίζουν στον αέρα καταβρέχοντας, φυσαλίδες αιωρούνται, κλόουν ίπτανται κυνηγώντας τες, σκούπες σκουπίζουν μόνες τους, παλτά «ζωντανεύουν» και γίνονται άνθρωποι, μπάλες διογκώνονται πετώντας, ένα «Βόρειο Σέλας» εμφανίζεται σε απόσταση αναπνοής, λαμπερά φεγγάρια και αστέρια πλαισιώνουν έναν απέραντο, νοσταλγικό, νυχτερινό, έναστρο ουρανό! Κάπου εκεί αρχίζουν να πέφτουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού, σε λίγο γίνονται χιλιάδες και μετά το «στρώνει» κανονικά!

Η μαγική παράσταση ενώνει όλη την αίθουσα σε μία παρέα, μετουσιώνει το κοινό σε συντροφιά, πλάθει την πιο άνετη, την πιο γλυκιά, την πιο θερμή ατμόσφαιρα.

Τα παιδιά εκστασιάζονται, παίζουν με το χιόνι, χοροπηδούν. Οι ενήλικες γελούν και αναστενάζουν με ευχαρίστηση. Εξάλλου το Slava’s Snowshow είναι μία παράσταση που απευθύνεται με ίσους όρους σ’ όλες τις ηλικίες.

Πραγματικά κανείς δεν μένει άπραγος και τίποτε ανέπαφο σ’ όλους τους χώρους και καθ’ όλη τη διάρκεια. Όλοι οι θεατές συμμετέχουν, γι’ αυτό άλλωστε η διεθνής κριτική χαρακτήρισε το σόου, ως το «διαδραστικότερο οικογενειακό θέαμα του κόσμου».

Υπεύθυνοι για τούτο το καλλιτεχνικό θαύμα, αυτοί οι εξαιρετικοί μίμοι και κλόουν που συνδυάζουν στις βαθιές και ουσιαστικές ερμηνείες τους, την ιστορία και την παράδοση της τέχνης τους με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές και αντιλήψεις. Πρόκειται για κλόουν του 21ου αιώνα, για μεγάλους ηθοποιούς, για αξιοθαύμαστους μίμους με τεράστιες υποκριτικές ικανότητες και τη δυνατότητα να παρασέρνουν συναισθηματικά το κοινό – στιγμιαία – από το ένα άκρο στο άλλο.

Η ιστορία είναι απλή και εύληπτη για όλους, αφού η παντομίμα είναι η απόλυτη διεθνής κατανοητή γλώσσα. Ένας άνθρωπος, ο κίτρινος κλόουν Slava, απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των υπόλοιπων ανθρώπων, εγκαταλείπει την πόλη και τους ανθρώπους, καταφεύγοντας στη φύση και στην απομόνωση της Ανταρκτικής.

Εκεί όμως, κάθε άλλο παρά μόνος είναι τελικά! Η Ανταρκτική δεν είναι μία έρημος. Είναι μία ήπειρος που σφύζει από ζωή! Χιλιάδες πιγκουίνοι (πράσινοι κλόουν), παιχνιδιάρηδες, ζαβολιάρηδες, αδέξιοι και κυρίως άκρως κοινωνικοί, δεν αφήνουν τον Slava στην ησυχία του. Η επαφή είναι μοιραία και για τα δύο μέρη. Το μίγμα που δημιουργείται είναι άκρως «εκρηκτικό» και νομοτελειακά ξεσπά, ξεχειλίζει από τη σκηνή, καταλαμβάνει την πλατεία, τους εξώστες, τα φουαγιέ του θεάτρου, συμπαρασύροντας τους θεατές σε ένα μοναδικό, γοητευτικό, αξέχαστο παιχνίδι! Ανάγοντας την παράσταση σε αληθινή εμπειρία ζωής, αφού η διαδραστικότητα του σόου δεν έχει κανένα προηγούμενο.

Λίγο αργότερα ξεσπά η πολική χιονοθύελλα, μ’ έναν πανίσχυρο αέρα να λυσσομανά, σπρώχνοντας τις χιονονιφάδες στην αίθουσα, δημιουργώντας έναν αληθινό πανζουρλισμό. Οι θεατές συμπεριφέρονται όλοι σαν μικρά παιδιά! Χορεύουν, αγκαλιάζονται, παίζουν με το χιόνι, ακούγοντας επιλεγμένες εξαίσιες μουσικές.

Όσοι στο διάλειμμα  κάνουν το λάθος να βγουν έξω για ξεμούδιασμα κι ένα τσιγάρο, επιστρέφουν τρέχοντας μόλις συνειδητοποιήσουν πως η παράσταση συνεχίζεται. Μία παράσταση non stop, που ακόμη και στο φινάλε έχει να πει ακόμη πολλά.

Μέσω ενός εμπνευσμένου και περίτεχνου χαιρετισμού των καλλιτεχνών, που παίζουν βόλεϊ με τους θεατές, με μπάλες που διογκώνονται μαγικά «καταλαμβάνοντας» την αίθουσα και οδηγώντας τους στην έξοδο.

Συνθέσεις του Beethoven, το Carmina Burana του Orff, τους Δρόμους της Φωτιάς του Βαγγέλη Παπαθανασίου και πανέμορφες πρωτότυπες δημιουργίες σαν το Blue Canary, να αναμειγνύονται με ήχους τριζονιών και κελαηδίσματα πουλιών…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here